Corporate ledere har lenge lengtet etter MBA nyutdannede med praktisk kunnskap snarere enn en teoretisk tilnærming til virksomheten. Hos AJU forsket vi MBA-programmer ved andre høgskoler og funnet de kommer til kort av hyppige krav av næringslivet for ansatte med relevant kompetanse. I motsetning til andre MBA-programmer, en MBA fra Brian Tracy College of Business og entreprenørskap ved AJU tilbyr hands-on erfaring med konsentrasjoner i salgsledelse, strategisk ledelse og entreprenørskap. Andre MBA konsentrasjoner omfatter ledelse, finans, markedsføring, human resource management, og helsetjenesten forvaltning.


Program Forutsetninger
En Baccalaureate i noen disiplin vil kvalifisere søkere til å skrive dette programmet. Selv om individer med ulik utdanningsbakgrunn bringe unike kombinasjoner av lederpotensial, yrkeserfaring og personlig perspektiv, er de inn i dette programmet nødvendig å demonstrere et felles sett av ferdigheter som er nødvendige for å lykkes. Som en del av opptaksprosessen, må søkere tilfredsstille to forutsetning krav:

  • Mikroøkonomi
  • College Level Matematikk

Disse forutsetningene kan tilfredsstilles på flere måter:

  • Fullført kurs (minst en lavere kurs i hver disiplin) med karakteren "B" eller bedre.
  • Et minimum score på 50 på College nivå Eksamen Program (CLEP) tester i hvert fagområde.


Læreplan (36 semester timer)
Stiftelsen Kurs hjelpe elevene å bygge på sine lavere faglig forberedelse og mestre ferdigheter og begreper som vil forbedre sin læring gjennom hele pensum.

Core Kurs bygge på mestring av grunnkurs og vektlegge integrering av kursmaterialet å sikre en helhetlig læringsopplevelse. En omfattende oversikt og anvendelse av grunnleggende begreper gi kompetanse i ulike forretningsområder, bedre analytiske evner, og styrke lederegenskaper.

Konsentrasjon Kurs hjelpe elevene få kompetanse på et avgrenset felt ved å utforske teorier som er grunnlaget for moderne forretningspraksis og omfatter nye konsepter og trender fra dagens teknologi-drevet globale markeder.


Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato