Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

MBA-programmet "Logistics Management" er beregnet for kandidater med en sterk interesse i å forstå logistikk og drift - enten i produksjon eller tjenesteytende næringer. Programmet har et ledelsesfokus, og det er derfor også viktig for studenter med interesse for ledelse. Det er spesielt verdifull for dem som ser sine karrierer i operasjoner over det kommende tiåret eller som ser seg selv rådgivning i operasjoner for klient bedrifter. Studentene tilegne seg en grundig kunnskap og forståelse av avanserte logistikk, drift, produksjon, distribusjon og supply chain management problemer, konsepter, verktøy og applikasjoner. De utvikler evnen til å identifisere strategiske spørsmål i operasjoner, posisjonere et selskap for konkurransefortrinn ved hjelp av drift og logistikk, justere bedriftens og drift strategi, design rett verdikjeden for produktet, aktiver masse tilpasning, skape et tilnærmet integrert selskap og samarbeide i forsyningskjede. Problemene omfatter utsettelse, spekulasjon, partner-shipping, utvikling av nye produkter, effektiv forbrukernes reaksjon, leverandørstyrt lager, virkningen av Internet Technology på forsyningskjeder og e-handel.

Siden januar 2008 Dette programmet er det første og eneste i Tyskland som er akkreditert av European Logistics Association (ELA) i henhold til representant / operativt nivå introdusert av ELA.

Siden desember 2009 har programmet er akkreditert av Zentrale Evaluations- und Akkreditierungsagentur.

Curriculum

MBA Logistics Management er en full-time Master program som varer i 18 måneder.

Studien er strukturert modulært. Vanligvis er disse modulene vil bli tilbudt og gjennomført i en sammenhengende sekvens. Leksjonene kan også bli tilbudt i en blokk system.

Konseptet dekker 40% økonomiske grunnleggende og 60% logistikk bestemt innhold. Undervisningen er støttet av: moderne undervisningsmetoder, ekspertmøter og ekskursjoner. Programmet inneholder seks obligatoriske moduler som omhandler virksomheten aspekter av generell ledelse så vel som med detaljert fokus på forvaltning av logistikkjeden og logistikk orientert ledelse. Etter å ha fullført disse modulene vil studenten fullføre sin masteroppgave tallet.

For kvalitetssikring etter hver gruppe leksjoner foreleserne vil bli evaluert av deltakerne og tilbakemeldinger-forhandlingene vil bli holdt. Den interne kvalitetssikring er gjort av faglig leder av programmet og de ansvarlige styrene ved Fakultet for Ledelse og økonomi av TU Dresden (studie kommisjon, undersøkelser bord).

Opptakskrav:

  • en Master / Bachelor (4 år grad), fortrinnsvis i økonomi eller Business Administration (lik 240 studiepoeng) eller
  • master / Bachelorgrad fortrinnsvis i økonomi eller Business Administration (tilsvarende 180 studiepoeng) og ytterligere studier, eksamen i ett av den navngitte felt av studier lik 60 studiepoeng og
  • vanligvis 2 års arbeidserfaring innen logistikk, produksjon, salg, controlling eller IT
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Nov. 2019
Duration
18 måneder
Heltid studier
Pris
12,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Nov. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato