Master of Business Administration

Webster University in Geneva

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Webster University in Geneva

1-års MBA-programmet tillater elevene å tjene en avhandling-basert MBA i ett år. Dette akselerert alternativet gir store muligheter til å bygge et globalt nettverk og få internasjonalt perspektiv.

Det er det perfekte program for å arbeide fagfolk og nyutdannede som ønsker å oppgradere sine akkreditiver, erverve lederegenskaper og bli strategiske spillerne i verden av virksomheten.

ACBSP

Få kunnskap og erfaring

Studenter i dybden betimelig spørsmål som er relevante i dagens forretningsverden. Kurs integrere applikasjoner og teorier fra ulike disipliner, inkludert: regnskap, økonomi, finans, markedsføring, produksjon operasjoner og strategisk ledelse.

Bygg din karriere

I tillegg til å få innsikt i industrien skal studentene utvikle et globalt nettverk ved å koble med kohorter rundt om i verden gjennom grupper prosjekter og oppgaver. Individuell karriereplanlegging støtte bidrar til å forberede studentene for nye jobbmuligheter gjennom hele programmet og utover konfirmasjonen.

Nettverk Experience

Studentene skal bygge et verdifullt nettverk gjennom de forhold de skal smi med sine kohort, instruktører og andre studenter rundt om i verden. Deltakerne vil utvide sitt perspektiv med global eksponering og muligheter for internasjonale reiser innenfor Webster University nettverk av studiesteder.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
40,000 CHF
Information
Deadline
Locations
Sveits - Geneva, Geneva
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sveits - Geneva, Geneva
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen