Øk ytelsen som leder og leder med et bredt, globalt anerkjent MBA-program du kan studere mens du jobber.

Ta din karriere til neste nivå

Lokalisert i Victoria University School of Management, New Zealands hovedstad MBA tilbyr et bredt fundament i moderne forretningsadministrasjon og ledelse.

Du vil mestre verktøy og modeller som forbedrer strategisk tenkning, beslutningstaking og lederskap gjennom en familie av profesjonelle programmer som lar deg velge kvalifikasjonen som passer.

29%: Andel MBAs ansatt på eller over styret nivå innen seks til ti års utdannelse. Forening av MBAs Karriereundersøkelse, 2010 Lær av akademiske og profesjonelle ledere og bygg kraftige nettverk med medstudenter. Du vil utvikle praktiske ferdigheter som du umiddelbart kan bruke i ditt profesjonelle liv. Du har muligheter til å fokusere på områder av interesse for å maksimere fordelene til karrieren din.

Internasjonal anerkjennelse

Victoria's MBA-program er akkreditert til British-based Association of MBAs (AMBA), en internasjonalt anerkjent global standard for alle MBA-programmer.

Victoria Business School er blant en liten gruppe handelshøgskoler over hele verden som holder 'Triple Crown' av internasjonale forretningsutdannelsesakkrediteringer. Du kan være trygg på at kvalifikasjonen din vil stå opp mot det beste rundt om i verden.

Master of Business Administration (MBA)

  • Starter: 5. mars 2018, 4. mars 2019
  • Type: Kurs
  • Sted: On-campus (Pipitea, Wellington)
  • Fullført: 240 poeng (16 kurs)
  • Oppføring: Bachelorgrad og fem års arbeidserfaring

Eiere

Sett dine synspunkter på roller som konsernsjef, sjefsdirektør, finansdirektør, sjefsansvarlig, sjefsinformasjonsjef og daglig leder.

Mange Victoria MBAer er nå C suite business og offentlige ledere, både i New Zealand og i utlandet.

Ytelsesløftet og mulighetene for forfremmelse som MBA tilbyr, kan øke din inntjeningsmengde betydelig.

33%: Gjennomsnittlig lønn øker over hele verden for MBAer umiddelbart etter å ha fullført sin MBA. Dette hopper til 92% om tre til fem år. Forening av MBAs Karriereundersøkelse, 2010

Stipend

Du kan se etter stipendier basert på studium, fagområde og bakgrunn.

arbeidsgiver støtte

Den muligheten du får fra å gjøre et MBA-program betyr at arbeidsgiveren din kan være villig til å betale noen eller alle dine kostnader.

Oversjøisk utveksling

Ta MBA globalt ved å fullføre litt av studien din i utlandet på en av våre partnerinstitusjoner. Lær mer om å gjøre utlandet i utlandet i utlandet som en del av MBA

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
5 semestre
Deltid
Heltid studier
Etter sted
Etter dato