Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Tilbys av de eldste engelskspråklige University i Canada, University of New Brunswick Saint John 's Master of Business Administration (MBA) Programmet gir verdensklasse utdanning og en av de korteste Payback perioder i Nord-Amerika for ett år eller deltid MBA .

Våre MBA er en investering i fremtiden, med et intensivt program som blander klasseromsundervisning med praktiske anvendelser og virkelige verden opplever.


Programmet er designet for å utvikle innovative entreprenørielle ledere, og våre studenter nyte små klasse størrelser, en mangfoldig internasjonal student body, tilgjengelig fakultet og en dedikert stab.


Alle disse elementene arbeider sammen for å finpusse ferdighetene du trenger for å konkurrere og lykkes i det globale markedet.

Læring på timeplanen

The University of New Brunswick MBA-program gir studentene fleksibilitet til å montere sine kurs med sin individuelle plan.

Både heltid og deltid alternativer er strukturert i moduler som bygger fra det grunnleggende av virksomheten til avansert styring praksis. Den fulltidsstudium består av fem åtte ukers studiemoduler etterfulgt av en eksamensperiode, en valgfri tre måneders arbeidsplass internship og en endelig integrerende prosjekt.

Deltidsstudenter kan fullføre programmet i så lite som to og et halvt år. Studentene kan velge å ta en av våre tre bekker eller utvikle en unik kombinasjon som passer deres individuelle karriere behov.


Konkurransefordel


Våre MBA-programmet tilbyr tre bekker - International Business, entreprenørskap og teknologiledelse og ledelse.


Våre MBA-studenter får et felles fundament i virksomheten nødvendigheter i de to første modulene av studiet, mens spesialiserer i et område av interesse som de går gjennom sine studier.


Å stige og holde seg på toppen i næringslivet krever en utrolig bredde av kunnskap - multi-nasjonal næringsvirksomhet, innovative forretnings teknologier, opptatt av selvbevissthet - alt støttet av en bred virksomhet base.


UNB Saint John gjenkjenner og omfavner denne utfordringen med sin banebrytende MBA-program. Her vil du utvikle ferdigheter og erfaring du trenger mens bygge relasjoner som vil vare livet ut.


Nyutdannede av vårt program ikke bare har en forståelse av de utfordringer og muligheter internasjonalt forretningsmiljø gir, men også ha tilgang til et globalt nettverk av kolleger og kontakter, uvurderlig i virksomhet i dag.Slipp løs potensialet ditt


Den UNB Saint John MBA-programmet er respektert og utfordrende, designet for dagens økonomi. Kursene er undervist av akademikere samt erfarne utøvere. Programmet tilbyr gode muligheter for nettverksbygging, praksisplasser og studere i utlandet til avrunder pedagogisk erfaring og slippe løs din innovasjon og lederpotensial.


Studenter som kommer til vårt program ikke bare har en unik mulighet til å studere med fakultetet som er verdens eksperter på sitt felt, de er også på fornavn basis med alle lærere og ansatte på grunn av vår lave student til professor ratio.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 5 semestre
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato