Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

&nbsp

Vi er glade for å kunngjøre at amerikanske universitetet i Afghanistan er nå imot søknader for den mest prestisjetunge siviløkonom i Afghanistan, AUAF Master of Business Administration, med en verdensklasse pensum og strenge klasser undervist av internasjonalt kvalifiserte lærere med kompetanse i globale virksomhet praksis.


Den AUAF Master of Business Administration programmet består av 15 studiepoeng kurs som gir en omfattende oversikt over generell business management. Klassene er innlagt på en kohort basis. Hvert kull utvikler seg gjennom et etablert sekvens av kurs som først utvikle konseptene, verktøy og teknikker som brukes i beste praksis organisasjoner. Da disse bringes sammen for å utvikle analytiske ferdigheter.


Analytiske ferdigheter er finpusset ved hjelp av komplekse saker.Tilfeller er førstehånds beretninger av faktiske situasjoner som gir deltakerne en mulighet til å lære ved å fatte beslutninger som møter ledere. Tilfeller bidra til å realisere deltakerne at beslutningsprosessen er ikke en presis vitenskap og disse resultatene er ofte uforutsigbar. Tilfeller gi en dyp erfaring som går utover mestring av ferdigheter og kunnskap.


MBA-programmet vil starte i høst 2013 semester. Alle kurs er planlagt for kvelden begynner 17:00.


Opptak Kriterier


Kandidater til AUAF Masters of Business Administration må fullføre følgende trinn for opptak.

&nbsp

  • Fylle ut og sende en MBA søknad om opptak
  • Betale et ikke-refunderbart søknadsgebyr på 2250 afghanere
  • Gi en offisiell karakterutskrift som bekrefter at søkeren har en bachelor-nivå grad fra en anerkjent institusjon for høyere utdanning
  • Gi din CV eller gjenoppta
  • Ta en GMAT opptaksprøve gjennomført av American University of Afghanistan
  • Skriv en 1000-ord essay
  • Ha en TOEFL score 520 eller høyere
  • Ha et personlig intervju med AUAF business fakultetet og direktør for opptakFrister for opptak


Kandidater som søker om høsten 2013 Master of Business Administration klasse må ha alle opptakskrav fullført av 1 august 2013. Alle spørsmål vedrørende AUAF Master of Business Administration og søknader om opptak er sendt til MBA-koordinator og rådgiver.

&nbsp


Undervisning og avgifter


Total undervisning er 880.000 afghanere for to år AUAF Master of Business Administration programmet. Studenter personlig eier alle lærebøker og materiell, inkludert en Texas Instruments BAII finansiell kalkulator levert av Master of Business Administration programmet. Studentene må ha tilgang til en personlig datamaskin på egen bekostning utstyrt med Microsoft Word, Excel og PowerPoint programvare. Betaling planer er tilgjengelig. 

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Sept. 2019
Jan. 2020
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mai 2019, Sept. 2019, Jan. 2020, Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Mai 2019, Sept. 2019, Jan. 2020, Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato