The St. Cloud State University MBA-programmet er rettet til å møte behovene til personer som jobber full tid og delta klasser deltid, samt studenter klasser på heltid. Studenter som velger dette programmet må fullføre utdannelsen sin ved å delta på klasser på St. Cloud MBA klasserommet nettsted. Opptak til St. Cloud-baserte MBA-program omfatter ikke opptak til MBA klasser tilbys i Maple Grove.

Hvorfor tjener en St. Cloud State University MBA?


En St. Cloud State University MBA gir fremtidens ledere et konkurransefortrinn. Vårt program leverer ledelse, teknisk forståelse og globalt perspektiv som er nødvendig for å lykkes i en verden med raske forandringer.

 • AACSB Internasjonal akkreditering
 • En hands-on læreplan som kombinerer unik klasseromsundervisning med virkelige verden søknad
 • En fremstående fakultet med doktorgrad, DBA eller JD grader fra landets ledende forskerskoler
 • En innovativ timeplan som tillater deltidsstudenter å tjene en akkreditert MBA på 2-3 år (avhengig av tidligere ferdigstillelse av fase I kurs)
 • Rike muligheter til å tilpasse studiet gjennom valgfag og konsentrasjoner

AACSB internasjonal akkreditering


The St. Cloud State University MBA-programmet var første akkreditert i 1982 av AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Programmet ble re-akkreditert i 1988 og igjen i 2000. Vi er stolte av å rangere med University of Minnesota's Carlson School, University of Minnesota-Duluth, Minnesota og State University Mankato som den eneste AACCSB International-akkrediterte MBA-programmer i Minnesota.

Mål


The St. Cloud State University MBA-program kombinerer en bred virksomhet utdanning med fleksibilitet til å fokusere på et studieprogram som reflekterer din egen personlige mål og talenter. Læreplanen er utformet for å oppfylle følgende mål:

 • Gi grunnleggende analytiske verktøy fra de ulike funksjonelle deler av virksomheten som kreves av ledere til å ta beslutninger;
 • Fremme ferdigheter i kreativitet og problemløsning;
 • Utvikle ferdigheter i etiske beslutninger, planlegging og gjennomføring;
 • Innpode skriftlig og muntlig kommunikasjon ferdigheter;
 • Foster en kontinuerlig læring orientering blant lærere og studenter, og
 • Bygg en grundig forståelse av dagens sosiale, politiske og økonomiske miljø.

Konsentrasjoner og satsingsområder


Studentene kan velge å ta sine valgfag i et valgt konsentrasjon. Offisiell konsentrasjoner tilbys i informasjonssystemer, økonomi og menneskelige ressurser. Studentene kan også tilpasse sin MBA programmet ved å ta sine valgfag i satsingsområder som e-handel, drift, økonomi og markedsføring.

Program Krav


Den MBA læreplanen er delt inn i to faser. Fase I består av grunnkurs i den funksjonelle deler av virksomheten. Søkere kan ha oppfylt noen eller alle Fase Jeg krav gjennom tidligere kurs. Fase II kurs består av 11 eller 12 høgare nivå kurs (avhengig av om studenten velger å ta en konsentrasjon) som vektlegger anvendelse av forretningskonsepter og verktøy for å ta beslutninger og utvikle strategier for å oppnå konkurransefordeler.

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
sep. 2019
Duration
26 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato