Master Of Business Administration - MBA

Atlantis University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Business Administration - MBA

Atlantis University

MBA

Å jobbe med en MBA er en av de viktigste beslutningene du skal gjøre i livet ditt, og å gjøre det på riktig skole er enda viktigere. The Americas MBA på Atlantis University vil avsløre deg for forretningsidéer, praksis og erfaringer som forbereder deg til å håndtere og innovere i utfordrende markeder. I nyere tid har vi sett fremveksten av nye markeder og nye markedsledere i verdensøkonomien.

De fremvoksende økonomiene i Amerika, med dynamikk som speiler det asiatiske markedet og med mindre enn halvparten av Kinas befolkning, er mer produktive og innovative enn den asiatiske giganten og tilbyr svært attraktive og dynamiske interne markeder, spesielt når det gjelder relativ kjøpekraft. Disse endringsforholdene krever en ny generasjon bedriftsledere, ledere, nye styremedlemmer og styremyndigheter som har ansvaret for å endre verdensordenen. I Atlantis University er vi forpliktet til å gi den pedagogiske opplevelsen som bygger disiplinen i sinnet, og stiller våre studenter fram som ledere og vinnere, og skaper nye markedsplasser i en usikker og flyktig økonomi.

Våre verdensklasse fakultet integrerer de beste praksisene i den utviklede verden, med forstyrrende praksis for ledende firmaer som opererer i uforutsigbare forretningsmiljøer. Våre læreplaner omfatter over flere workshops, seminarer og utdanningsprogrammer en læringsplattform som tar sikte på å tenne kritisk tenkning, kreativitet, innovasjon og samarbeid, og legger vekt på innhold og leveransensor, relevans og avkastning på investeringen. Beslutningen er opp til deg; vil du være en hovedperson eller et vitne? Vil du lede eller følge? Vil du være en regelbryter eller en regeltaker? Vi inviterer deg til å fordyre deg i det nye paradigmet for kunst, vitenskap og praksis for å skape verdier for samfunnet, for din bedrift og organisasjon, og selvfølgelig ... for deg selv.


Programbeskrivelse

Master of Business Administration (MBA) ved Atlantis University er et intensivt utdannet grad program designet for å instruere studenter i teorier og praksis i den moderne næringslivet. Programmet er laget for å forberede studentene til
lederskap, og gi studentene en bred helhetlig oversikt over den totale forretningsorganisasjonen. MBA-programmet tar sikte på å forbedre beslutningstaking
evner hos våre studenter ved å tilby en funksjonell forretningsstiftelse og styrke deres analytiske, kommunikasjonsmessige og teknologiske ferdigheter, slik at studentene kan bidra intellektuelt til bedrifts yrke.


Programmål

Etter fullføring av Master of Business Administration (MBA) Degree Program, kan studentene søke ledende stillinger i næringsliv, regjeringen eller en rekke bransjer hvor en rekke profesjonelle forretningsferdigheter er nødvendig.
Målene for Atlantis Universitets MBA-program er å:
 Integrere ledelseskompetanse, som er avgjørende for effektivt lederskap - ved å bruke forretningsstrategier, internasjonale forretningskonsepter, markedsføringsverktøy og kritisk analyse for å håndtere og løse situasjoner i uforutsigbare miljøer.
 Gi studentene verktøy og praktiske erfaringer som er avgjørende for en leder eller toppledelse karriere i virksomheten.
 Videreutvikle studentenes kunnskap om sentrale funksjoner i ledelse, markedsføring, økonomi og informasjonsteknologi i en global økonomi.
 Forbedre elevens takknemlighet for det etiske og juridiske miljøet i virksomheten som sammenheng for egne bidrag til samfunnets økonomiske og sosiale trivsel.
 Forbedre elevens forståelse for og følsomhet for kulturelle forskjeller på arbeidsplassen, da de påvirker ledelsens effektivitet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 19, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
14 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
26,910 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Miami, Florida
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Miami, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen