Master Of Business Administration MBA

University of Northern British Columbia School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Business Administration MBA

University of Northern British Columbia School of Business

I dagens svært sofistikerte forretningsverden, hvor globaliseringen foregår på en fenomenal endringshastighet, er behovet for klare ledere som er i stand til effektivt og effektivt å håndtere kritiske problemer i tide, blitt en absolutt nødvendighet.


UNBC MBA-programmet tilbyr:
  • En helg økt per måned
  • Mindre klassestørrelser som garanterer kvalitet ansikt til ansikt interaksjon med professorer og jevnaldrende
  • Klasser som jobber med et kohortsystem som tillater elevene å bygge et verdifullt nettverk av kolleger
Programstruktur

År ett av MBA-programmet

Det første året består av åtte obligatoriske kurs. Studentene blir introdusert til de store fagområdene innen forretningsstudier, inkludert strategi, økonomi, regnskap, økonomi, organisasjonsadferd, markedsføring og driftsledelse. Denne delen av programmet bygger den brede kunnskapsgrunnen som ledelsen krever.


År to av MBA-programmet

Utover disiplinære ferdigheter lærer deltakerne å tolke organisasjonsmiljøet og tilpasse ny lederpraksis til nye krav. Kursdeltakere har mulighet til å fokusere på individuelle interesser i MBA-prosjektfasen (COMM 799) som hovedpunkt i MBA. Arbeid under veiledning av en fakultet medlem, fullføre studentene et stort forskningsprosjekt, anvende relevant teori til studiet av et betydelig organisatorisk problem eller problem.

Real-World Action. Lagsamarbeid.

UNBC MBA-konvergensen av klasseromteori med virkelige handlinger utenfor klasserommet gir praktiske ferdigheter, utsetter elevene for store ideer, livserfaringer og verdifull innsikt. En vekt på teamsamarbeid oppfordrer elevene til å evaluere sine evner, talenter og karrierepreferanser slik at de kan dyrke ferdigheter og kompetanse som trengs for å nå personlige mål. Studentene vil lære å utnytte hverandres styrker og utvide sin egen tenkning.


Modulær levering for å tilpasse din livsstil

Mange personer i jakten på en MBA jobber fagfolk. Levering av UNBC MBA-programmet gjenspeiler arbeidspartnere og hjemme livskrav fra deltakerne. Programmet er utformet for å tillate ferdigstillelse av graden innen to år, mens du fortsetter å jobbe på heltid.

Programmet gir en høy grad av fleksibilitet med at klassene holdes bare en gang i måneden i en tre, og noen ganger fire dager, økt og to ukes oppholdsuke over to år. Helgformatet letter tilstedeværelsen og minimerer behovet for arbeidsløsning.


Før-MBA-scenen

Studenter som velger som mangler spesifikke kjernevirksomhet i viktige kvantitative eller kvalitative områder, er pålagt å supplere eller oppdatere sine ferdigheter gjennom et studieprogram etablert ved søknadstidspunktet. Før-MBA-programmet er individuelt skreddersydd og bestemt av Business Graduate Curriculum Committee før et tilbud om betinget opptak til programmet er laget.

Fokus på nordlig industri

UNBC MBA-programmet er et MBA-program i nord og i nord. Selv om dekker et bredt spekter av emner og problemstillinger som består av en Master of Business Administration grad, er det spesielt oppmerksom på de politiske, sosiale og økonomiske problemene i Norden, i Canada og i verden.

Når du lærer å anvende nye ledelsespraksesser under MBA-fasen av programmet, kan bruk av ferdigheter være relatert til de demografiske og miljømessige utfordringene for å jobbe i eksterne og / eller ressursavhengige lokalsamfunn, for eksempel bygging av ny økonomi næringsliv og problemstillinger for tjenesteindustrien.

Dette fokuset vil ikke være begrenset til Nord-British Columbia, men vil strekke seg til anvendelse i nordlige problemer over hele verden.


Opptak Informasjon

UNBC MBA-programmet passer best til personer med bakgrunn i meningsfylt lederopplevelse. Denne praktiske erfaringen øker studentens evne til å komme fra læreplanen og bidra til programmet og deres jevnaldrende. Et av målene for opptaksprosessen er å etablere kohorter som er varierte, dynamiske og balansert.

Antall plasser i MBA-programmet hvert år er begrenset til å lette kvalitetsinteraksjon med fakultetet og å berikke læringsmiljøet for studenter. Opptak er en utvelgelsesprosess som er basert på kriteriene beskrevet nedenfor.


Hvordan søkeFølgende dokumenter kreves av alle søkere til UNBC MBA-programmet:

Opptakskravene er som følger. Søknaden vil bli vurdert opp alle nødvendige dokumentasjonene nedenfor blir mottatt.

$ 100,00 (CND) ikke-refunderbart søknadsavgift, som kan betales på en av følgende måter:

1) Kredittkortbetalinger kan gjøres ved å ringe til UNBC Kasseregistreringskontor på (250) 960-53131. Visa, MasterCard og American Express vil bli akseptert.

2) Kredittkortbetalinger kan bli Fakset til Kasserens Kontor på (250) 960-5251

3) Kontoer kan sendes og betales til UNBC. Vennligst skriv navn og student ID-nummer på sjekken.

4) Personlig på UNBC Kasserer kontor

5) For å gjøre et innskudd til universitetets bankkonto direkte, trenger du denne informasjonen:

Bank of Montreal - Hovedkontor, 1445 West Central

Street, Prince George, BC V2M 4Z9, Canada:

Transitt #: 07410

Swift kode: BOFMCAM2

Konto nr .: 1083-260

Institusjon #: 001

Mottaker Info: University of Northern British

Columbia

Bankkommentarer / Detaljer: Studentnavn og Student ID #

Fullført MBA-søknadsskjema

Bevis på ettergymnasial opplæring inkludert offisielle transkripsjoner fra alle videregående sekundære institusjoner deltok (sendt til oss i forseglede konvolutter eller helst sendt direkte fra institusjonen)

Bevis på minst tre års arbeidserfaring i ledelsesmessig eller profesjonell stilling

3 originale anbefalingsbrev (sendt til oss i forseglede konvolutter eller helst sendt direkte fra dine dommere til oss i forseglede konvolutter)

Oppdatert CV

Erklæring om faglig interesse.

Demonstrert kunnskap på engelsk for de som ikke har engelsk som morsmål

Den komplette søknadspakken skal sendes til:

University of Northern British Columbia

Kontor for Registrar, Graduate Admissions Office MBA Program

3333 University Way

Prince George, BC, V2N 4Z9, Canada.

For mer informasjon, besøk:

http://www.unbc.ca/mba/

http://www.unbc.ca/mba/faq.html

http://www.unbc.ca/mba/admissions.html

http://www.unbc.ca/mba/howapply.html

http://www.unbc.ca/mba/fee_schedule.html

For Internasjonal Student:

Alle internasjonale studenter må gi oss bevis på engelskspråklige ferdigheter som angitt nedenfor:

English Language Krav

Engelsk er det primære undervisningsspråk og kommunikasjon ved UNBC. Det forventes derfor at en søker kan demonstrere et akseptabelt nivå av ferdigheter i bruk av engelsk for å motta og delta i undervisning og diskusjon i klasserom samt å fullføre skriftlige oppgaver. Søkere hvis første språk ikke er engelsk, uavhengig av statsborgerskap eller opprinnelsesland, må fremlegge bevis på engelskspråklige ferdigheter før opptak. Fransktalende kanadiere og kanadiske førstnasjonale språktalere er unntatt fra dette kravet. Studenter som fullførte fem påfølgende år med opplæring og eksamen helt på engelsk umiddelbart før opptak, er unntatt fra dette kravet.

Akseptabelt bevis på engelskspråklige ferdigheter kan være ett av følgende:

∙ TOEFL (Test of English as Foreign Language) score på 88 eller høyere i den internettbaserte testen, med ikke mindre enn 20 i noen av komponentene Reading, Listening, Writing eller Speaking; eller tilsvarende annen TOEFL score. UNBCs institusjonelle TOEFL-kode er 0320.

∙ IELTS (International English Language Testing System) poengsum på minst 6,5 totalt, med ikke mindre enn 6,0 i noen av de fire modulene.

∙ LPI (Language Proficiency Index) poengsum på minst 5.

∙ Sammenliknbare resultater i en hvilken som helst internasjonalt anerkjent engelsk språketestingstest som anses som ekvivalent med TOEFL eller IELTS.

∙ En sluttkurs på 2,00 (C) eller bedre i UNBC Engelsk språkstudium 50 Komponent 1 og 2, oppnådd før søknad om høyere opptak. For å bli vurdert gyldig, må disse resultatene sendes direkte fra testbyrået / institusjonen til registratorens kontor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 15, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Prince George, British Columbia
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Canada - Prince George, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen