Master of Business Administration (heltid)

University of Southampton MBA vil gi deg verktøy, kunnskap og selvtillit til å utfordre konvensjonell tenkning og lykkes i dagens raske næringslivet ved å stå ut, ikke blande inn.

Den fulltids MBA er designet for akademikere som har minst fire år, men trolig mer, relevant arbeidserfaring etter endt utdanning, og som nå ønsker å forfølge en utfordrende studieprogram å utvikle sine ledelsesmessige potensial.

MBA, må du regne med å jobbe med ideer og konsepter som er komplekse og som trenger ekte intellektuell innsats for å mestre fullt. Til gjengjeld får du en utdanning som forbereder deg for en karriere som en dyktig og reflekterende manager. Våre MBA er verken et lynkurs i forretnings buzz-ord eller en katalog over quick fix løsninger. Din personlige læring er forbedret ved å sette teoretiske begreper i sammenheng med din egen erfaring.

Southampton MBA tar imot deltakere som er ute etter en utfordring; er opptatt av å stille spørsmål og diskutere ideer med andre lyse og similarily motiverte ledere; og søker en all round ledelse utdanning og utvikling trening.

Programoversikt

Undervist i vårt nye Executive Education Centre, møter vår MBA den globale standarden for Association of MBAs (AMBA), gjennom en bred læreplan sikte på å utvikle bedriften ferdigheter på alle områder. Ledende teorier og begreper blir undervist av inspirerende vitenskapelig ansatte som utfører også banebrytende forskning innen sine fagområder.

Enten på vår heltid eller deltid program, vil Southampton MBA utfordre deg til å se på forretningsmessige problemstillinger fra ulike perspektiver for å finne de beste løsningene. Du vil lære av reelle virksomhet problemer og dele erfaringer med diverse kohort som utgjør dette programmet. Hele tiden din på Southampton, blir du oppfordret til å konsolidere og reflektere over læring.

Programmet inneholder også en ukes bolig i Maastricht, Nederland. I løpet av uken vil du delta i seminarer med utøvere og akademikere fra regionen og besøke opptil fem selskaper for å se hvordan de arbeider med kompleksiteten i en globalisert verden.

Studerer for Southampton MBA vil også gi deg muligheten til å møtes og bygge nettverk med andre fremtidige bedriftsledere fra hele verden. Du vil få venner og kontakter for livet.


Oppbygging

Fulltidsstudium på MBA følger en tidsplan der formell undervisning foregår på 3 eller 4 dager per week.The resten av uken brukes til gruppearbeid og selvstudium. En vurdering skjer gjennom hele kurset med formell eksamen i januar. I samsvar med AMBA krav, bør deltakerne forvente minst 500 timer med formell kontakt med våre vitenskapelig ansatte. Tilfredsstillende resultat i kurs assessements medfører tillatelse til å fortsette å jobbe mellom juli og september for å forberede og sende inn en MBA avhandling.


Å Søke

Hvis du ønsker å søke til skolens deltid MBA-program du bør fullføre en University of Southampton søknadsskjema og returnere det til Academic sekretæren. Du kan fylle ut skjemaet på nettet eller laste ned et program pack.

Typiske opptakskrav


Grad krav

Første eller andre klasse honours degree fra et britisk universitet. Tilsvarende utenlandsk / faglige kvalifikasjoner i et passende emne også velkommen. Relevante nivåer av arbeidserfaring.


Utvelgelsesprosessen:

Inntak: 50
Gjennomsnittlig søkere per plass: 8

Alderen på deltakerne vanligvis varierer 26-35 og deres første grad temaer er science, engineering og humaniora, samt økonomi og administrasjon.

Din søknad vil bli nøye vurdert av en spesialist medlem av vitenskapelig ansatte som vil veie opp mange faktorer; ikke bare dine faglige prestasjoner, interesser og forutsetninger, men også din motivasjon og din dommerens konfidensiell rapport.

Vi gjør våre beslutninger i de fleste tilfeller på søknadsskjemaet og saksdokumenter alene. Kandidater som krever spesielle hensyn, for eksempel på grunn av alder, funksjonshemming eller ikke-standard opptakskrav kan bli intervjuet.


Akkreditering: AMBA

Avgifter: £ 23 500

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Southampton - Management School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
23,500 GBP
Deadline