Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (SHU MBA)

SHU MBA er en av de første MBA-programmene i Kina som er forpliktet til hele personopplæringsplanen, som inkluderer tre kategorier av moduler "Global Local and Specific Business Skills", "Personlig utvikling og lederskap", action-learning understreket "Career Intelligence" . Kursene "Personlig utvikling og ledelse" og handlingslære "Karriere Intelligens" -kurs er artikulert som obligatoriske studiepoeng (ca. 30-40% av 60 studiepoeng) i tillegg til kursene Global Local Business Skills.

Glocal Excellence

Rangert øverst


I 2009 ble GLMBA, flaggskipprogrammet for SHU MBA, rangert som det beste i Kina blant alle MBA-programmer i gruppe 5 og 6 i den femte og sjette MBA-studien i Kina. SHU MBA kan være den første MBA-utdanningen i Kina med fokus på et GLOBAL LOCAL fagramme: ved å integrere globale standarder og tenke i lokal praksis. SHU MBA bruker sin sosiale anerkjennelse og handlinger for å bevise sin fulde forpliktelse til å levere en ansvarlig utdanning som vil fremme hver og en av våre pågående og potensielle MBA-studenter.

Hvorfor SHU MBA?

En pioner for ny MBA-utdanning under en forpliktet misjon
For å ekko utdanningstankene til Shanghai University og talentbehov i Shanghai, er vi Shanghai Universitets MBA-senter (SHU MBA) en av pionerene i Whole-person og Global Local MBA Education i Kina og i verden. Etter å ha gjennomgått en eksplosiv transformasjon siden vår oppstart i 2004, tar vi sikte på å levere en ny generasjon MBA-utdanning gjennom en unik og nyskapende læringsmodell. Vi er forpliktet til vårt oppdrag om å utvikle utestående helperson og globalt-lokale talenter du kan stole på og jobbe med (globalt, globalt og globalt).


Vi på SHU MBA stoler på at vår MBA-utdanning er mer enn bare en kunnskapsbyggende opplevelse. Mer enn bare en samling matematiske modeller, fakta, data og figurer, er dette en reise som omfatter sinn, kropp og ånd. Du vil studere samfunns- og bedriftsledelse her, og viktigst av alt, vil du demonstrere det. Du vil gjennomgå en transformasjon som til slutt lar deg svare på spørsmålet: "Hva vil du bidra til virksomheten, så vel som samfunnssektorer i verden?"


Høyre Program, Høyre Person


Vi forstår at det ikke er et enkelt MBA-program som er tilpasset hver enkelt student. Derfor må våre søkere forstå deres fremtidige personlige og karriere mål og deres livsoppgave før de forfølger SHU MBA- programmer, som inkluderer Global Local MBA (GLMBA), Global Finance MBA (GFMBA) og Global Sustainability MBA (GSMBA) . Vi anerkjenner også den voksende trenden at Kina MBA Education blir mer konkurransedyktig, men blir også mer moden. Derfor gleder vi oss også til søknader fra utlandet for å forberede den nye generasjonen av global virksomhet og fellesskap som også skal imøtekomme forandringen av Kina og dets MBA-utdanning.

Inter-Locked Competence Development Journey


SHU MBA stoler på at en effektiv MBA-utdanningslæringsreise skal være en godt planlagt og interlåsende blokk av kompetanse-byggeprosess under høyt dynamiske samspill mellom forelesninger og kursarbeid i klasserommet, og simulerte handlingsprosjekter og utdanningsstudenter utenfor klasserom gjennom studentforeninger, karriereutvikling studentklubb (CDC Club), Globale utveksling student klubben (GE Club) og global bærekraft og ansvar student klubb (GSR Club). Disse læringsreiser fra våre studenter støttes og tilrettelegges av de intime samarbeidene fra vårt fakultet, som er (i) våre professorer i verdensklasse som krysser ulike disipliner på campusen, og (ii) våre samfunnsassistent professorer dannet av erfarne utøvere fra virkeligheten.


Våre fremragende akademikere


SHU MBA forventer at etter å ha fullført innsatsen for å fullføre læringsreisen, bør våre fremragende MBA-kandidater bli forsterket med å ha "Global Mindsets and Vision", "Lokale Respekter og Handlinger", "Integritet i Personlig Liv, Forretningspraksis og Academic Learning", " Profesjonalitet i globale myke ferdigheter og spesifikke kunnskaper som passer til bestemte bransjer "," Entreprenørskap og innovasjon gjennom sterke evner til å utforme problemer og foreslå multi-løsninger "og" Fellesskapsansvarlig ledelse for en bedre og bærekraftig fremtid for både bedrifts- og samfunnsutvikling "på slutten av SHU MBAs pedagogiske reise.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato