Master of Business Administration (MBA)

Eli Broad College of Business, Michigan State University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Eli Broad College of Business, Michigan State University

Den brede ADVANTAGE

Den 21-måneders fulltids MBA-programmet ved Broad College of Business utstyrer deg med en helhetlig forståelse av den raske, flerkulturell verden av virksomheten og instills roll-up-your-ermer arbeidsmoral søkt etter toppen arbeidsgivere. Vårt team av dedikerte fakultetet utfordrer elevene til å utvikle kreative løsninger på dagens forretningsmessige realiteter i et team-fokusert læringsmiljøet på en av verdens beste universiteter. Brede MBAs nytte av:

 • Direkte tilgang til vårt fremragende MBA fakultetet
 • En krevende pensum som holder tritt med dagens raskt skiftende forretningsklima
 • Hands-on læring laboratorier som styrker din evne til å løse globale utfordringer

En rask vei til suksess

En MBA fra Broad College er en god investering som setter deg på en bane mot langsiktig faglig utvikling til en verdi du vil ikke finne noe annet sted.

The Broad MBA rangerer:

 • # 2 i nasjonen for avkastning på investeringen med 3,3 år å betale tilbake, Businessweek
 • # 2 Plassering suksess (US ranking), Financial Times
 • # 4 Plassering suksess (global ranking), Financial Times
 • # 2 Supply chain / logistikk, US News and World Report

Utdanning med et globalt fokus

Noen MBA-programmer gi flerkulturelt læringsmiljø vil du finne ved Broad College. Kurs i kulturell virksomhet bevissthet forberede deg til å tilpasse seg til problemstillinger som oppstår i det utviklende globale markedet. Internasjonale studenter står for en tredjedel av MBA student befolkningen, og bringer verdifull innsikt og kunnskap om globale forretningspraksis. Michigan State er en nasjonal leder i utenlandsdeltakelsen blant offentlige universiteter, og gir deg enestående muligheter til å utforske førstehånds forretningspraksis og skikker i andre land.

Interactive, erfaringskunnskap

Erfaringskunnskap muligheter som inkluderer case konkurranser, praksisplasser, og hands-on labs kan du vise din kunnskap i virkelige sammenhenger. The Broad College legger stor vekt på å simulere ekte forretningsscenarier og lærer effektive metoder for å påvirke beslutninger.

Resultater-orientert karriere tjenester

The Broad College stolt av vår sysselsetting. Skolens topprangerte Career Services Center opprettholder et fremragende omdømme blant studenter og bedriftens rekrutterere som kommer tilbake hvert år for å ansette dyktige Brede MBAs. Studenter har mange muligheter gjennom hele året for å møte topp rekrutterere, bygge nettverk med skolens dedikert alumni base, og intervju med topp selskaper besøker campus.

Studier

Ved Broad School, tror vi ikke på en one-size-fits-all MBA. Du må ha fleksibilitet til å skreddersy et program som inneholder dine individuelle interesser og et mangfold av erfaringskunnskap muligheter som gir deg et konkurransefortrinn. Velge en konsentrasjon utvikler seg videre bedriften ferdigheter i et spesialisert område. The Broad heltids MBA-programmet forbereder deg for ledere på alle nivåer i en organisasjon. Du vil forlate med en fullstendig forståelse av den strategiske posisjoneringen av et firma, sin verdikjede, og hvordan forretningsvirksomhet bidrar til total ytelse. Vår faglige styrke kommer fra en unik kombinasjon av:

 • MSU MBA Curriculum innhold
 • Erfaringskunnskap teknikker
 • Meget credentialed MSU MBA fakultet
 • Et internasjonalt fokus på globale initiativ

The Broad fulltids MBA er den beste investeringen tilgjengelig. Våre kandidater se en umiddelbar avkastning, ikke bare på tid og kostnad, men også på hovedfags sysselsetting og langsiktig utvikling.

Innleggelser

Ved Broad School, er vårt mål å hjelpe deg å oppnå best mulig avkastning på din MSU Full-Time MBA opplevelse. Som en av de ledende MBA-programmer i Michigan og nasjonen, er vi stolte av ourFull-Time MBA International samfunn og rykte for å utdanne MBAs som forstår global virksomhet og er klar og ivrig etter å bidra fra dag én. Vi oppfordrer deg til å delta på en av våre MSU MBA Rekruttering hendelser for å lære mer om hva vår fulltids MBA-programmet har å tilby. Hvis mulig, få kontakt med oss ​​i en by nær deg å avgjøre om Brede er en god passform.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
21 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
42,135 USD
ut av staten og internasjonale, 27 191 USD in-state
Information
Deadline
Locations
USA - Lansing, Michigan
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Lansing, Michigan
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen