Degree Programme i International Business Management, Lappeenranta, Finland

Degree: Master of Business Administration (MBA)

Varighet og omfang av studier: 2,5 år, 90 studiepoeng, inkludert 30 studiepoeng fra avhandling Graden gir samme grad av kompetanse for offentlig kontor og kommersielle stillinger som mastergrader oppnås fra universiteter.

Internasjonal forretningsdrift studium fokuserer på høyt nivå know-how i internasjonal business, og spesielt på Russland-relatert virksomhet, markedsføring og lederegenskaper. Læreplanen er arbeidsplassen orientert og studier er organisert i tråd med hver elevs personlige studieplan.

Målet er at kandidatene vil være i stand til å starte opp og administrere prosesser knyttet til internasjonal handel og markedsføring, de vet hvordan de skal anvende prinsippene for prosjektledelse og utvikle et selskaps strategiske planlegging og gjennomføring, og de er kjent med de spesielle egenskapene til handel og forretninger med Russland.

Den masterstudier er basert på blended learning metoder, inkludert både ansikt-til-ansikt økter og uavhengig e-læring på nettet muliggjør fleksibilitet for studenter. Kontakt økter er organisert på Skinnarila campus, Lappeenranta. Noen av studiene kan være ferdig i St. Petersburg, Russland ved våre samarbeidende universiteter.

Masteroppgaven er gjennomført som et utviklingsprosjekt knyttet til faktiske forhold og utfordringer i industri, handel eller enkeltselskaper. Vi oppfordrer elevene til å gjøre sin avhandling knyttet til sitt eget arbeidsmiljø.

Nyutdannede av Master of Business Administration (MBA) kan fungere som prosjektledere for selskapenes utvikling initiativer, planleggere og ledere i internasjonal handel, selvstendig næringsdrivende, etc.

For å kvalifisere for graden, må søkere ha Bachelor of Business Administration, Bachelor of Science (Technology), Bachelor of Hospitality Management eller en lignende anvendt høyere utdanning grad, pluss minst tre års arbeidserfaring etter endt utdanning.

MASTERGRADS øker opp dine karrieremuligheter

Ønsker du å møte nye utfordringer og gå videre i din karriere? Er du interessert i spesialist eller lederstillinger i feltet?

Mastergrad er en profesjonell universitetsgrad basert på kravene i arbeidslivet. Studentene utvikle sine ferdigheter og kunnskap som trengs for å arbeide profesjonelt og avansere i sin karriere. Graden gir en sterk teori base og forbereder for spesialiserte stillinger i det valgte feltet.

Mastergraden er rettet mot personer som har fullført en relevant bachelorgrad eller tilsvarende høyere utdanning grad, og som har minst tre års profesjonell arbeidserfaring i feltet. Omfanget av masterstudiet er 90 studiepoeng. Kjernen del av graden er en avhandling, som er en faglig basert, praktisk utviklingsprosjekt.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2020
Duration
30 måneder
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato