Master of Business Administration (MBA)

University of the Virgin Islands

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

University of the Virgin Islands

MBA

The Master of Business Administration (MBA) Programmet er utviklet for å forberede studentene på ledelse og styring karrierer i alle nivåer og funksjoner i regjeringen, i samfunnstjeneste etater og i næringslivet, og for å gi godt kvalifiserte kandidater som er svært motivert til å søke langsiktige ledelse og styring karrierer i offentlig og privat næringsliv.


Programmet består av sentrale kurs som kreves for oppgradering og valgfag. Studentene tar spesialiserte kurs reflekterer bekymringene til deres spesielle interesseområde.


Programmet består av tre grunnleggende fagområder: sentrale kurs som kreves for konfirmasjonen, valgfag, og en avhandling alternativ.

Verdier og forventninger

The School of Business ønsker å være en minneverdig opplevelse for studenter, lærere, ansatte, administratorer og alle bestanddelene vi berører. Essensen av School of Business erfaring utgår fra et fundament av kjerneverdier og forventninger som er karakteristiske bare i lidenskap og oppriktighet der de blir holdt. De kritiske elementer av våre kjerneverdier er:


Undervisning og læring


Vi tror at hver School of Business Studenten har rett til de aller beste undervisningserfaring at tilgjengelige ressurser kan gi for å fremme og fremme læring. Den undervisningserfaring vil omfatte rekke metoder og modaliteter som er stimulerende, engasjerende og relevante for de unike behovene til enkelte elever. For å nå dette målet, vil School of Business utnytte sine ressurser for å sikre at bare de best kvalifiserte og utstyrt fakultet går inn i sitt klasserom og for å gi riktig støtte som supplerer eventuelle identifiserbare mangler. Fokus for disse inngangene vil være på læring, ikke bare fra en akademisk synspunkt, men fra et langsiktig perspektiv at elevene skal lære å lære og være uavhengige oppdagere og skapere av kunnskap. Læring vil være gjensidig, oppstår samtidig langs student og lærere dimensjoner. Fakultetet vil lære gjennom forskning og direkte tilbakemelding fra elevene om hvordan å gjøre undervisningen-læring opplevelsen minneverdig.


student suksess


Vi er forpliktet til å fremme og feire student suksess uten å ofre kvalitet. Fakultetet vil hjelpe studentene satt og arbeide mot realistiske mål og skape det miljøet som forenkler og pleier en forpliktelse til suksess.


Student Arbeidsevne og samfunnsansvar


Vi er forpliktet til å sikre at den endt studieprogram, skal studentene ha kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som vil øke sin arbeidsevne og bevissthet om sine forpliktelser overfor sine samfunn gjennom frivillighet og service.


Forberedelse for Graduate Studies og livslang læring


Vi er forpliktet til å legge et solid grunnlag for masterstudier og ruger verdien av livslang læring i et voksende klima av global handel og konkurranse.


Etterretning og mentor


Vi tror at den beste veien til student suksess er forsvarlig og rettidig råd støttet av konsistent mentorer. Skolen er forpliktet til å vedta de beste tilnærminger til student etterretning relevant for vår student profil og behov. Der det er nødvendig, vil School of Business etablere mentorer opplevelser for studenter som er i risikosonen.


kvalitet service


Vi er forpliktet til å gi best mulig service til studenter, lærere, ansatte og alle våre bestanddeler. For dette formål School of Business vil ha en klar idé om hvem sine bestanddeler er og utvikle og vedta akseptable standarder for tjeneste uttrykt i en tjeneste charter.


profesjonalitet


Vi vil skape en forpliktelse til profesjonalitet ved eksempel samt ved å vedta standarder som gjelder for studenter, lærere og ansatte. The School of Business vil innprente punktlighet, organisering, kompetanse, og en forpliktelse til utmerket kvalitet i alle aktiviteter. For å oppnå dette, vil School of Business investere i et utviklingsprogram for lærere og ansatte, slik at de igjen kan gi gode modeller for elevene.


etiske Practices


Vi er forpliktet til å fremme dypt forankret etisk bevissthet og praksis i studenter, lærere og ansatte. Standardene og forventninger vil bli etablert gjennom diskusjon og forsterket på alle nivåer uansett rang eller stilling.


åpenhet


Vi er forpliktet til åpenhet i alle aktiviteter som ikke bryter med retten til privatliv av studenter, lærere og ansatte. For dette formål alle bestanddeler vil få mulighet til å vise og kommentere relevant divisjons informasjonen på en riktig måte.


Data Driven Decision Making


Vi er forpliktet til en prosess med beslutningsgrunnlagt på kvantitative og kvalitative data. Dataene kan være sikret periodisk fra miljømessige skanner, og interne og eksterne vurderinger av aktiviteter, systemer og prosesser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Charlotte Amalie, St. Thomas
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jomfruøyene - Charlotte Amalie, St. Thomas
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Jomfruøyene - Charlotte Amalie, St. Thomas
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Charlotte Amalie, St. Thomas
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen