MBA er en 39 kreditt timers spor som kan fullføres på så lite som fem vilkår. På grunn av programmets individuelle karakter kan elevene ta klasser i eget tempo, så den faktiske ferdigstillelsen vil variere av student.

Et godt avrundet pensum ...


Vår MBA-program med et konsentrasjonsspor er utviklet for å hjelpe deg med å lære de vanskelige og myke ferdighetene til å hjelpe deg med å administrere en organisasjon i dagens konkurransedyktige forretningsmiljø.


Du kan velge mellom 12 konsentrasjoner eller tilpasse programmet med vårt kryssfunksjonelle alternativ.

MBA-læreplanen er delt inn i tre hovedområder:


• Verdiskapingskjerne (15 studiepoeng)
• Konsentrasjon / Valgfag (15 studiepoeng)
• Integrert Advanced Core (9 studiepoeng)

Alle kjernekurs samt mange valgfrie kurs tilbys både i jordbaserte eller onlineformater, med mange tilbudt i et hybrid-format (blandet), som gir deg muligheten til å kombinere kursformater basert på dine personlige preferanser eller reise- / arbeidsplaner. Utenfor kurs tilbys ukedager og / eller helger som gir studentene muligheten til å planlegge klasser rundt sine travle liv. Med online kurs, trenger du aldri å gå i klasserommet, slik at du kan fullføre programmet fra hvor som helst i verden.

Graduate School of Management bruker et trimester system, med høst, vår og sommer vilkår. Med årlige klasser og flere utgangspunkter hvert semester kan studentene velge mellom 12 uker, 6 uker, intensiver eller intermesterklasser.

For folk fra alle bakgrunner ...

Fra ingeniører til regnskapsførere til IT-ledere og til og med folk med liberale kunstbakgrunner, sørger vårt program for å jobbe fagfolk fra en rekke akademiske og forretningsmessige bakgrunner rundt om i verden. Mangfoldet av bakgrunn gir en rikere læringserfaring og profesjonelt nettverk.

Med travle liv og høye forventninger ...

University of Dallas var en av de første skolene i USA for å skape et MBA-program med arbeidende fagfolk i tankene. Siden 1966 har vårt fokus vært på å gi enkelhet og fleksibilitet til våre studenter samtidig som vi sikrer en høy kvalitet, praktisk erfaring gjennom veiledning fra industrielle erfarne professorer og real-world case-studier og prosjekter som Capstone Experience.

The Capstone Experience er den endelige klassen for hver MBA-student, og er et praktisk, kundekrevet konsulentprosjekt som er fullført fra start til slutt med en ekte verdensklient. Tidligere kunder har tatt med selskaper så varierte som Dallas Mavericks, Lehigh Hanson og Big Brothers / Big Sisters.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of Dallas College of Business »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
584 USD
per kreditt time
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato