Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) programmet har en tverrfaglig pedagogisk tilnærming. Som sådan blir tekstkomponenter som er oppført i næringslivet sammenvevd gjennom læreplanen. Disse komponentene, eller perspektiver, inkluderer, men er ikke begrenset til etiske, politiske, regulatoriske og sosiale påvirkninger på organisasjoner. Det legges vekt på oppkjøp av og / eller foredling av kommunikasjonsferdigheter, kvantitativ analyse og teknologiske anvendelser innenfor forretningsområdet. Områder med kjernekompetanse er understreket i de atten lavere kredittkredittider: disse områdene inkluderer finansiell rapportering, analyse og markeder, innenlandske og globale økonomiske miljøer av organisasjoner, styringsinformasjonssystemer og menneskelig oppførsel i organisasjoner. De øvre kjernefagene (enten 15 studiepoeng eller 12 kreditt timer avhengig av valg av konsentrasjon) fokuserer på integrering av de nedre kjerneområdene ved bruk av kryssfunksjonelle tilnærminger til organisatoriske problemstillinger.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Assisterende direktør

Kontor for Graduate Opptak

Telefon - 973-720-2764

Koble med oss ​​på WhatsApp

MBA-læreplanen tilbyr også et bredt spekter av valgfrie kurs i hver av skolens fire avdelinger: Regnskap og lov; Økonomi, finans og global virksomhet; Markedsføring og ledelse, og profesjonell salg. Programmets strenge kurs krever en kjennskap til nødvendige kvantitative og teknologiske konsepter. Ved innskriving oppfordres studentene til å ta screeningseksamen i 1) kvantitativ analyse og 2) teknologi, og rådes om å ta innledende kurs på disse områdene om nødvendig. Cotsakos College of Business har mottatt akkreditering fra AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB-akkreditering representerer den høyeste prestasjonsstandarden for handelshøgskoler over hele verden. Bare ca 5% forretningskoler i verden er akkreditert av AACSB.

Programbeskrivelse

Master of Business Administration (MBA) er et 48-kreditt program (18 studiepoeng av de lavere kursene kan fravikes) som har en kryss-funksjonell pedagogisk tilnærming. Studentene har mulighet til å studere i det generelle MBA-programmet eller en av fire nye konsentrasjoner - regnskap, entreprenørskap, økonomi og musikkledelse. Regnskapskonsentrasjonen tilfredsstiller CPAs utdanningskrav, samtidig som studenten forbereder seg til å ta CPA-eksamen. Entreprenørkonsentrasjonen gir ferdighetene til å starte, administrere, drive, vokse og opprettholde et entreprenørskap. Finanskoncentrasjonen forbereder studentene til å ta CFA-eksamen. Musikkledelse konsentrasjonen er en av kun to programmer i USA og utnytter William Paterson nærhet til New York City. img 1 Cotsakos Business School ved William Paterson University gir fremtidige bedriftsledere en fordel gjennom en dynamisk læreplan som er designet for å møte de forandrede kravene til en internasjonalt og teknologisk orientert markedsplass. I tillegg har Cotsakos College of Business fått akkreditering fra AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB-akkreditering representerer den høyeste prestasjonsstandarden for handelshøgskoler over hele verden. Bare ca femten prosent av handelshøyskoler i verden er akkreditert av AACSB.

Opptakskrav

  • Kumulativ karakterpoeng gjennomsnitt på ikke mindre enn 3,00 på 4,00 skala.
  • En minimumscore på 500 på Graduate Management Admission Test (GMAT).
  • Studenter som har en GPA over 3,5 fra en AACSB-akkreditert institusjon og de med avanserte grader, som Ph.D., EdD, JD og MD, vil bli fraviket fra GMAT-kravet.

map

Programkrav

  • 48 studiepoeng av utdannet studie.
  • Opptil 18 lavere kjernefradrag kan fravikes. De eneste studiepoengene som er kvalifisert for fraskrivelse, er (a) fullført med en klasse B eller bedre; og (b) opptjent innen de siste seks årene. Studenter med spesialisert bakgrunn i et lavere kjerneområde kan få tillatelse til å avstå fra lavere kjerneoppgaver og erstatte avansert eller relatert kurs i dette området. I noen tilfeller kan studentene søke om å avstå lavere kjerne kreditt timer på grunn av eksamen score (dvs. CPA eksamen).
  • Studentene må opprettholde et minimum GPA på 3,0.

img 2

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra William Paterson University of New Jersey »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
18,856 USD
Undervisning: US $ 18 856, Rom og styret: US $ 10 920, Bøker og rekvisita: US $ 1600, Transport: US $ 890, Diverse: US $ 2,250, TOTAL US $ 34,516 (New Jersey innbyggerundervisning - $ 12,114.00 per år)
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato