Master of Business Administration


Det er et komplekst program med et enkelt løfte: En høy kvalitet MBA til en rimelig pris. Gjennom WIU MBA studentene er forberedt for sosialt ansvarlige ledelse og lederroller i en gjensidig avhengige, flerkulturelt og mangfoldig næringsliv.


Den WIU MBA er akkreditert av amerikanske Assembly of Collegiate Schools of Business (AACSB) - sette WIU i topp 25% av handelshøyskoler landsomfattende.


Oversikt


Den WIU MBA er åpent for virksomheten nyutdannede og de i liberal arts, engineering, matematikk, naturfag og andre felt. Studium Kravene er basert på tidligere gjennomførte kurs og kan variere mellom 33 og 60 semester timer.


MBA kurs tilbys ved Institutt of Management, markedsføring og finans, Regnskap, økonomi, Information Management and Decision Sciences, og landbruk.


Oppgaven for MBA-programmet ved Western Illinois University er å forberede enkeltpersoner for ledelse og sosialt ansvarlige lederroller i en gjensidig avhengige, flerkulturelle og mangfoldig næringsliv.


Arbeidskrav


Grunnkurs gi en solid bakgrunn i begrepene virksomheten funksjoner for studenter som ikke har tilfredsstillende faglig arbeid i disse områdene. Vellykket MBA studenter trenger en base med inntil 27 semester timer med kurs i regnskap, økonomisk teori, det juridiske miljøet i business, business statistikk, drift forskning, styringsprinsipper, markedsføring, drift ledelse, og ledelse informasjonssystemer.


Fokusområde kurs utvikle funksjonelle og tekniske kunnskaper, analytiske ferdigheter og mellommenneskelig kommunikasjon. Studentene velger kurs som gir dem godt avrundet eksponering i følgende sentrale perspektiver: organisatorisk, Financial, Global, og Konkurransedyktige planlegging. En hjørnestein selvfølgelig, strategisk ledelse, gir rammene for full integrering av den spesifikke virksomheten disipliner.


Konsentrasjon kurs er valgt fra en av de funksjonelle områder eller fra et tverrfaglig sett av kurs. Denne gir alle studenter med maksimal fleksibilitet samtidig opprettholde spesifikke karriere behov og ambisjoner.


Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
634 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato