Master Of Business Administration (MBA)

University of South Dakota Beacom School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Master Of Business Administration (MBA)

University of South Dakota Beacom School of Business

Den mba Programmet er utviklet for å møte behovene til moderne virksomheter ved å utdanne ledelsespersonell som har et generalisert synspunkt, kan tilpasses forandrede miljøer og ha en høy grad av analytisk ferdighet.

Som eneste AACSB International akkreditert MBA-program i staten South Dakota, er det designet for å møte behovene til moderne bedrifter for bredt utdannet ledelsen personell som har en generalisert synspunkt, fleksibilitet svare på et skiftende miljø, og en høy grad av analytiske ferdigheter.

On Campus MBA på USD er et heltidsprogram som kan fullføres på så lite som tolv måneder. On Campus programmet inkluderer den generelle MBA samt MBA med en Health Services Administration Spesialisering. Den felles grad (JD / MBA) tilbys også som en del av On Campus MBA-programmet.

Formål

Formålet med MBA-programmet er todelt: (1) å utvikle fremtidige utøvende lederskap for forretninger, industri, og regjeringen; (2) for å oppmuntre de studentene som har en interesse i college undervisning og en evne for en akademisk karriere for å fortsette sitt arbeid på doktorgradsnivå. Programmet legger vekt på beslutningstaking, problemløsning, forståelse rolle virksomheten i samfunnet, og utvikle lederevner og samfunnsansvar for å gå videre til stillinger med utøvende ansvar.

Studieprogram

MBA Påkrevd Core Kurs

 • Driftsregnskap
 • Finansiell administrasjon
 • Kvantitativ analyse
 • Advanced Information Systems OR
 • Produksjon og drift
 • Organisasjonsteori og Behavior
 • Virksomhet og dets omgivelser
 • Markedsføring Administrasjon
 • Administrativ Regler
 • Økonomisk styring
 • 2 Valgfag

Det minimum av timer som kreves for en degreeis 33 graduate timer, må 80 prosent av dem være på 700-nivå eller høyere.

MBA generell eller MBA med Health Service Administration spesialisering

Helsevernadministrasjonsprogrammet på USDprepares-studentene for helseadministrasjon karriere i et felt som vil administrere helsesystemet. Oppdraget er å forbedre levering av helsetjenester og helsen til befolkningen servert gjennom utdanning av profesjonelle forvaltere. Den pedagogiske filosofi er å tilby en balanse mellom generell (liberal) utdanning, ledelse og helse tjenesteleverandører. Helsetjenester Administrasjon Spesialisering er tilgjengelig på alle nettsteder.

Kombinert MBA / JD

USD Schools of Business and Law tilbyr en felles grad som fører til Juris Doctor og Master of Business Administration grader. Dette programmet krever opptak til School of Business og School of Law, og kan være ferdig om tre år. Dette programmet er kun tilgjengelig for on-campus studenter i Vermillion, SD.

Potensielle studenter som er interessert i felles studium oppfordres til å søke både programmer og intervju med MBA direktør.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Vermillion, Sør-Dakota
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Sioux Falls, Sør-Dakota
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Vermillion, Sør-Dakota
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Sioux Falls, Sør-Dakota
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen