MBA Innledning

Den MBA ved Lincoln University er en profesjonell grad. Den er utformet for å utvikle bred lederkompetanse slik at nyutdannede til å takle et bredt utvalg av forretninger situasjoner tilpasset deres ulike bakgrunner. The Lincoln University MBA-programmet opprettholder et sterkt internasjonalt fokus. For å oppfylle det overordnede oppdraget legges det vekt gjennom hele programmet på utvikling av den enkelte gjennom satsing på grunnleggende disipliner og ferdigheter samt spesifikke fagområder. Følgende mål har blitt identifisert og dømt riktig:

  1. Bruk av analytiske verktøy fra de kvantitative og atferdsmessige vitenskaper,
  2. dekning av de grunnleggende funksjonelle deler av virksomheten med vekt på deres relasjonene;
  3. bygging av fleksibel tilpasning til skiftende omgivelser;
  4. Utviklingen av studentens evne til å vurdere sosiale, politiske og økonomiske verdier;
  5. Advancement of ferdigheter i gruppe samarbeid og beslutningstaking;
  6. Utvikling av kommunikasjonsferdigheter;
  7. utvikling av en følelse av faglig ansvar;
  8. de multinasjonale aspekter som er relatert til alle fagområder.

MBA GENERELLE KRAV

MBA er designet for de som har motivasjon til å forfølge graduate-nivå arbeid i bedriftsøkonomi, uavhengig av de områder av deres tidligere studier. De nødvendige kurs er begrenset til den tradisjonelle "foundation" og "core" områder for å tillate studentene bredest mulige valgfag valg å skreddersy programmet til individuelle behov. Denne fremgangsmåten er i samsvar med de tidligere angitte pedagogiske formål. Tilgjengeligheten av et representativt utvalg av kurs i beslektede områder av informatikk, økonomi, samfunnsvitenskap og humaniora utvider mulighetene for å tilpasse læreplanen med individuelle bakgrunn og interesser.

Faglig fremgang KRAV

Studenter i MBA-programmet forventes å opprettholde sine karakterer som tilsvarer politikken til tilfredsstillende fremgang beskrevet i universitetets akademiske katalog og diagrammet nedenfor. Den chart spesifiserer kreves for å oppnå satisfactory faglig fremgang for heltidsstudenter (no overføringer) i University MBA program basert på det som er tillatt antall av semester studiepoeng på tale (deltidsstudenter are evaluated forholdsmessig til den deltatt på en program, studenter som forandret sitt program vil bli vurdert på alle kurs tatt).

  • Enheter forsøkt betyr kurs 'enheter som studentene har pådratt en finansiell forpliktelse eller som noen universitet stipend midlene har kommet til utbetaling.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Lincoln University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
54 timer
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato