Master of Business Administration (MBA)

Generelt

Programbeskrivelse

Master of Business Administration (MBA)


For å konkurrere i dagens globale forretningsmiljø, søker selskaper ledere der talentene kombinerer tradisjonelle forretningsdisipliner med kritiske kjernekompetanse. Mens GWU MBA utvikler kjernekompetanse, er det ultimate målet for vår suksess din evne til å oppnå ønsket karriereutfall.


Hovedformålet med denne unike læreplanen er å vesentlig endre måten du tenker og jobber på. Det vil gi innsikt i oppførselen din og den eller dine bestanddeler - med fokus på kontinuerlig personlig og profesjonell forbedring, samtidig som du legger til verdi for organisasjonen.


MBA-studiet er strukturert for å gi studentene et arbeidskunnskap om forretnings- og ledelsesmessige ferdigheter som trengs for vellykket avdelings-, divisjons- og organisatorisk lederskap. Fleksibiliteten i MBA-graden tillater studenten å understreke i et studieområde. 36 studiepoeng-timeplanen inneholder 30 timers kjernefag og seks timer valgfag på forskjellige områder.


Hvorfor trenger du en MBA-grad?

 • Å forberede deg til karriere i bedriftsøkonomi med avansert opplæring i bestemte områder bygget på bred forståelse av næringslivet og miljøet.
 • Å gi deg muligheten til å få faglig kunnskap til å nå dine personlige og karriere mål.
 • Å lære verktøy og praktiske teknikker som brukes til å analysere forretningsproblemer som involverer økonomiske, sosiale, juridiske og etiske faktorer som påvirker virksomheten.
 • Å lære praktiske ferdigheter for å møte de utfordringene som teknologi og ledelsesinnovasjoner presenterer i en global verden.
 • Å utvikle en grundig forståelse av de funksjonelle områdene som opererer i næringslivet.
 • Å utvikle og øke evnen til teambaserte aktiviteter i å håndtere en mangfoldig arbeidsstyrke.
 • Å øke lønnen du mottar i din nåværende jobb, og forstørre fremtidens inntjeningspotensial. Graduate utdanning, høyere start lønn, med mastergrad holdere mottar vanligvis en 10 til 20 prosent premie over personer med bachelorgrad.
 • Å skape veier for fremskritt innen din nåværende organisasjonsstruktur.
 • Å gjøre deg mer markedsførbar for fremtidige arbeidsgivere etter eget valg.


Gardner-Webb University er forpliktet til å gi et studieprogram som klart gir sine MBA-kandidater en fordel når de konkurrerer blant andre i dagens dynamiske forretningsmiljø.


Universitetets 36-semesters studiekurs er strukturert for å gi studentene et arbeidskunnskap om virksomheten og de ledelsesmessige ferdighetene som trengs for vellykket avdeling, divisjon og organisatorisk ledelse. Studenter som begynner i august og fullfører to kurs hver høst, vår og sommer skal ha slutt på sin andre sommers studie, to år etter at programmet er startet. Kursene tilbys på kveldstid.


MBA er anerkjent som profesjonell kandidatgrad designet for å øke effektiviteten i øverste ledelse stillinger i en forretningsinnstilling. Mange personer som har karrieremål i non-profit-innstillinger, forfølger også MBA-graden. Graduate studie i virksomheten hjelper ikke bare individer til å oppfylle sine mål om karriereutvikling og personlig vekst, men bidrar også til deres økte forståelse av det private foretaksmarkedssystemet.


Formålet


Effektiv lederadferd er avhengig av kunnskap og ferdigheter som brukes i beslutningsprosessen. En vellykket administrator må ikke bare vite om sitt eget fagområde, men han / hun må også ha betydelig forståelse for andres fagområder. Studenter i MBA-programmet forventes å utvikle et arbeidskunnskap om regnskap, økonomi, menneskelige relasjoner og atferd, økonomi, markedsføring, produksjon, forretningslov og internasjonal virksomhet.


Den anvendte naturen til MBA-programmet gir opplæring i ledelse gjennom bruk av praktiske teknikker som lett kan utnyttes av studentene i sine eksisterende stillinger. Studentene lærer å være innovative i sine tilnærminger til å løse problemer og ta beslutninger. Programmet gir en unik mulighet til å studere med andre som har lignende interesser og lære av andre som har hatt varierende arbeidserfaringer.


Master of Business Administration Program ble utviklet for å møte følgende mål:

 • Forbered enkeltpersoner for karriere i bedriftsøkonomi med avansert opplæring i bestemte områder bygget på en bred forståelse av næringslivet og miljøet.
 • Gi praktiske teknikker for å analysere alternative løsninger på forretningsproblemer som involverer økonomiske, sosiale, juridiske, politiske, globale og etiske forhold.
 • Utvikle praktiske ferdigheter for å møte utfordringene ved å endre teknologi og ledelsesinnovasjoner.


Curriculum


I dag trenger ledere ferdigheter i analyse, problemløsning, samhandling og kommunikasjon. Tilnærminger til problemløsning blir stresset gjennom hele programmet gjennom bruk av praktiske anvendelser av faglige konsepter og teorier. Studentene lærer å være innovative i sine tilnærminger til problemløsing gjennom oppgaver som krever samarbeid, kommunikasjonsferdigheter og dataprogrammer. Master of Business Administration (MBA)

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Godbold Graduate School of Business Dagens virksomhet verden er i rask endring for å møte de krav og muligheter for ny teknologi og globale bekymringer. Spørsmål som global økonomi, kommunikasjon, kun ... Les mer

Godbold Graduate School of Business Dagens virksomhet verden er i rask endring for å møte de krav og muligheter for ny teknologi og globale bekymringer. Spørsmål som global økonomi, kommunikasjon, kundeservice, og tverrfaglig ledelse kommando høy prioritet. Som svar, har Gardner-Webb Universitetet utviklet tre innovative graduate business programmer for å utdanne menn og kvinner til å konkurrere effektivt i morgendagens næringsliv. En utdannet siviløkonom fra Gardner-Webb Universitetet kan hjelpe deg å nå ditt potensial for økt trivsel, bedre inntjening, økt ansvar, og personlig oppfyllelse. Gardner-Webb University er forpliktet til å gi god utdanning gjennom Graduate School of Business studieprogrammene. Gardner-Webb Universitetet Graduate School of Business tilbyr tre forskjellige grader og ett sertifikat program: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA), og Master of Accountancy (Macc) samt MBA Plus sertifikat. To ekstra programmer og fellesskap tilbys ved School of Divinity (MDiv / MBA) og School of Nursing (MSN / MBA). The Graduate School of Business Programmer er spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til arbeider fagfolk-folk som søker nye måter å forbli konkurransedyktige i det skiftende miljø av virksomheten. Klassene er planlagt slik at ved å ta to klasser per semester, vil du fullføre graden i bare to år. Hver klasse møter bare en kveld i uken i løpet av høsten og vårsemesteret og to kvelder i uken i løpet av hver fem-ukers sommer økt. Flere forretningsstudieprogrammene tilbys gjennom et voksende nettverk av studiesteder og steder i hele Nord- og Sør-Carolina, samt gjennom våre online alternativer. The Graduate School of Business krever et minimum av 36 semester timer utdannet studiepoeng for en MBA eller IMBA grad og 30 semester timer for en Macc grad. Minimér
Kokende kilder