Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York

Master of Business Administration programmet er designet for aspirerende og mid-karriere ledere som ønsker å forbedre sine analytiske, beslutningstaking og kommunikasjonsevner i komplekse organisatoriske miljøer. Våre studenter er modne, motiverte voksne som søker et oppgraderingsprogram som er tilpasset sin erfaring og kompetanse. De representerer enkeltpersoner innen profitt og ikke-profitt-sektorer som ønsker å gi mer vesentlige bidrag til sine organisasjoner og å påta seg mer betydelig ledelsesansvar.

Graduate Credit For Tidligere Læring

I dette 48-kreditt-programmet, vil du studere daglig leder og utvikle lederegenskaper og fullføre 16 trekursuskurs som representerer de viktigste funksjonelle ledelsesområdene. Du kan imidlertid allerede ha fått verdifull kunnskap gjennom din ledelseserfaring til dags dato. Gjennom faglige vurderinger kan du tjene penger på opptil åtte av 16 kursinnholdsområder.

Disse åtte innholdsområder inkluderer: regnskap og økonomi, ledelsesbeslutninger, ledelsesøkonomi, ledelsesinformasjonssystemer, driftsledelse, markedsføringsledelse, menneskelige systemer og oppførsel og høy ytelse.

Vellykkede søkere til programmet forventes å gi avansert nivå kunnskap fra sine erfaringer. Vanligvis studenter tjene 6-12 studiepoeng eller opp til totalt 24 studiepoeng.

Fleksibel online studie

Du fullfører arbeidet ditt i MBA-programmet hovedsakelig gjennom online-kurs. Dette formatet gir stor fleksibilitet og interaktivitet, slik at du kan engasjere deg med din instruktør, fakultet mentor og medstudenter til tider som passer best for deg. Det gjør også hele spekteret av kursets faglige ressurser tilgjengelig for deg når som helst på dagen eller uken.

Dette inkluderer all kursinformasjon, diskusjonsområder, tilgang til fullt tilgjengelige biblioteksressurser og "high end" forbedringer, inkludert selvvurderinger, simuleringer og modellering (hvor det er hensiktsmessig).

Residencies: Din sjanse til å samarbeide, samarbeide og lære

Tre kortsiktige statlige residenser bringer studenter og fakultet sammen for to dager hver. På disse boligene har du mulighet til å møte og samhandle med andre MBA-studenter fra hele landet og landet. Residencies tilbyr deg muligheten til å møte ansikt til ansikt med andre med tilsvarende faglige og faglige interesser og med MBA-fakultetet.

Oppholdsopplevelser utfyller nettkursene i de områdene hvor individuelle og gruppevirkninger forbedrer elevlæring, fra utvikling av samarbeidskunnskaper til muntlige presentasjoner.

Residensene er knyttet til to kurs i begynnelsen av programmet: Skanning av Bedriftsmiljø og Executive Assessment og Development, Managerial Reasoning (midt i programmet) og Strategisk Executive Leadership (på slutten av programmet). I dette siste oppholdet presenterer du det siste prosjektet av programmet ditt.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Saratoga Springs, New York
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Saratoga Springs, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen