ESMT Master of Business Administration er et ettårig, heltids MBA-program med fokus på internasjonal ledelse. Kursene er undervist på ESMT hoved campus i Berlin, Tyskland. ESMT aksepterer opptil 70 dyktige fagpersoner hvert år for å bli med et intens program som fremhever innovasjon, teknologi, bærekraft og personlig utvikling. Studentene får uovertruffen muligheter for selvforbedring og nettverk, mens de lærer å mestre global forretningsadministrasjon fra Tysklands mest internasjonale bedriftsfakultet.

7181_rsz_7135_mba.jpg

ESMT styrker

Læreplan: Det nyutviklede, heltids-årlige ESMT Berlin MBA-programmet bringer Berlin inn i klasserommet, deg i Berlin forbereder deg til en karriere i Tyskland. Basert på behovene i det tyske arbeidsmarkedet, utformet vi spor i Managerial Analytics, Innovation

Ledelse og personlig utvikling: På ESMT holder vi klassestørrelser små, slik at hver elevs utvikling kan være kjernen i programmet. Ingen 500-personers foreleser her.

Teknologiledelse: ESMT tror på innovasjon gjennom teknologi. Opplev dette nær spesialiseringssporet "Managing Innovation and Technology", og gjennom høyteknologiske og effektive konsulentprosjekter som tilbys hvert år. Ikke glem å bli med ESMT Entrepreneurship Club for den unike sjansen til å koble til Europas mest livfulle oppstart i Berlin.

Bærekraftig og ansvarlig ledelse: Med "Global Sustainable Business" valgfag, finn ut internasjonal leders rolle i å bedre planeten. Gjennom Social Impact Club, kobler du deg til lokale og internasjonale frivillige organisasjoner og sosialt entreprenørskap, som du kan organisere et konsulentprosjekt som fordeler verden.

Nettverk i Berlin: Du vil ha flere muligheter til å samarbeide og møte HR-representanter, bedriftsledere, gründere og akademiske spesialister under hele MBA-programmet.

7182_rsz_7136_mba_and_school.jpg

Programdatoer

ESMT MBA er et 12-måneders program. Klasser begynner i januar og avsluttes i desember hvert år.

I tillegg til kjerneprogrammet utnytter enkelte studenter unike muligheter til å fremme sine utdannings- eller karrieremål:

  • Goethe Institut: Tidlige søkere kan flytte til Berlin to måneder tidlig for å fullføre et intensivt tysk språkkurs mot redusert sats.
  • GNAM Network Week: Studentene har mulighet til å delta på klasser i en uke på prestisjefylte partnerskoler. Deltakende institusjoner er Yale SOM New Haven; IE Madrid; EGADE Mexico City; Koç Istanbul; UCD Smurfit Dublin; Fudan Shanghai og mange flere.
  • Beijing Exchange Program: Opptil to studenter per år utvide sin MBA med 6 måneder til å ta ytterligere MBA kurs på Peking University Guanghua School of Management.
  • Ansvarlig Leadership Fellowship: I samarbeid med ESMT kan MBA-kandidater forsinke jobbsøkingen i 6 måneder for å tilby pro-bono-tjenester til sosiale entreprenører, frivillige organisasjoner og handelshøyskoler i utviklingsland.

Opptakskrav

For å bli vurdert for ESMT internasjonale MBA-programmet, må studentene ha:

  • Minst tre års faglig, postgraduate erfaring
  • En bachelorgrad eller tilsvarende
  • Sterk GMAT eller GRE score
  • For ikke-engelsktalende engelsktalende, TOEFL score (95 minimum) eller tilsvarende
  • Fullført online søknad
  • Personlig intervju

Bor i Berlin:

MBA studenter bør budsjett nok penger til å dekke deres leilighet, forsikring, offentlig transport eller sykkel, mat og underholdning. Vi anbefaler å budsjettere € 1000 til € 1500 i måneden.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert April 22, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
43,500 EUR
Totalt studieavgift. Disse gebyrene inkluderer kostnaden for bøker og saker. De inkluderer ikke reise til og fra det valgfrie internasjonale feltet seminar og Global Network utveksling.
Deadline
nov. 4, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
nov. 4, 2019

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
nov. 4, 2019
Sluttdato