Koç Universitets MBA-programmet ble grunnlagt i 1993 for å gi en omfattende forretningsutdanning med en streng og nyskapende læreplan undervist av verdensklasse fakultet. Det er designet for å inkludere de beste funksjonene i MBA-programmer som tilbys på store universiteter over hele verden. Undervisningsspråket er engelsk.

Hovedmålet med Koç MBA-programmet er å gi kunnskap, innsikt og ferdigheter til fremtidige globale ledere som vil påvirke endringer i organisasjoner og lokalsamfunn de er involvert i. Koç MBA-kandidater vil være fremtidens forretningsledere med ansvar for effektive organisasjoner som er markedsdrevet, globalt oppmerksom, sosialt ansvarlig og hvor beslutningsprosessen er basert på informasjon med strategisk fokus. Våre nyutdannede er forberedt på et bredt spekter av karrierer, alt fra generell ledelse til spesialiserte felt, inkludert investeringsbank, markedsføringsledelse og supply chain management. Koç MBA er et post-opplevelse program.

Sammenlignet med vanlig toårig MBA, gir Koç Universitets 12-måneders MBA omtrent samme kontakttid i en tolvmånedersperiode med en intens plan.

Opptakskriterier

MBA-programmets undervisningsspråk er engelsk og ikke-oppgaveprogram. Den først og fremst betingelsen for å bli med på Koç MBA-programmet er å være en svært motivert og dedikert person. I tillegg må alle søkere ha følgende kvalifikasjoner:

For å søke om MBA-programmet, må søkerne fullføre den elektroniske søknaden (https://apply.ku.edu.tr/gradapp) og laste opp følgende;

  • GMAT eller GRE score
  • En offisiell akademisk utskrift fra hvert universitet deltok
  • Tre essays som spesifisert
  • Betalingsavgift for søknadsgebyr
  • TOEFL og ALES score kan også lastes opp hvis tilgjengelig

To referansebrev skal sendes for søknaden. Kandidaten skal gi kontaktinformasjon til de som skal fylle ut referansebrevene i den elektroniske søknaden. Referansene vil bli gitt med nettlenken til referansebrevskjemaet via e-post. Alle kvalifiserte søkere vil bli bedt om et intervju ved Graduate School of Business. Opptaksintervjuet er utført på engelsk. Kandidatene vil bli gitt en sakssak å lese rett før intervjuet og bli bedt om å svare på spørsmål relatert til saken som en del av intervjuprosessen. Standardiserte tester som TOEFL kan være påkrevd dersom komiteen finner det nødvendig.

Viktig varsel

  • Alle internasjonale diplomater fra utenlandsstudenter fra universiteter i utlandet bør anerkjennes av Høgskolen i Tyrkia. Hvis de ikke blir anerkjent av YOK, vil studentenes søknader ikke være gyldige for noen tyrkiske universitet. Denne prosessen vil bli utført på vegne av studenten av KU Registrar Office.
  • Tyrkiske studenter med undergrad er fra universiteter utenfor Tyrkia, forventes å levere likeverdighetsdokument ved å søke YOK individuelt før programmets slutt.

Kandidaten skal gi kontaktinformasjon til de som skal fylle ut referansebrevene i den elektroniske søknaden. De vil bli forsynt med nettlenken til referansebrevskjemaet via e-post.

Utvalgte søkere vil bli bedt om et intervju ved Graduate School of Business. Kandidatene vil bli gitt en kort artikkel for å lese og studere før intervjuet og bli bedt om å svare på spørsmål knyttet til artikkelen som en del av intervjuprosessen.

For dine henvendelser, vennligst kontakt Graduate School of Business på gsb@ku.edu.tr

117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert Juli 7, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
12 - 24 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
95,500 TRY
Frist
Juli 31, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Mai 2021
Søknadsfrist
Juli 31, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Juli 31, 2020
Sluttdato
Mai 2021