Master of Business Administration (MBA)

Koc University - Istanbul Turkey

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Koc University - Istanbul Turkey

Koç universitet MBA PROGRAM ble grunnlagt i 1993 for å gi en omfattende utdannelse som involverer et grundig og innovativt læreplanen lært av verdensklasse fakultet. Den er utformet for å inkludere de beste funksjonene fra MBA-programmer tilbys ved store universiteter over hele verden. Undervisningsspråket er engelsk.

Det primære målet for Koç MBA PROGRAM er å gi kunnskap, innsikt og ferdigheter for fremtidige globale ledere som vil påvirke endringer i organisasjoner og lokalsamfunn de er involvert i. Koç MBA nyutdannede vil være bedriftsledere i fremtiden ansvaret for effektive organisasjoner som er markedsdrevet, globalt klar, sosialt ansvarlig og der beslutninger er basert på informasjon med et strategisk fokus. Våre kandidater er forberedt på et bredt spekter av yrker som spenner fra generell ledelse til spesialiserte områder, inkludert investment banking, markedsføring og supply chain management. Koç MBA er en post-opplevelse program.

Sammenlignet med vanlig to år MBA, Koç University 12-måneders MBA leverer omtrent de samme kontakt timer i en tolvmåneders periode med en intens tidsplan.

Inntakskriteriene

Den første og fremst betingelse for å bli med i Koç MBA-programmet er å være en svært motivert og dedikert person. I tillegg må søkere ha følgende kvalifikasjoner:

  • En lavere grad fra et akkreditert institusjon
  • Minimum to års fulltids profesjonell arbeidserfaring
  • Avtjent verneplikt (hvis aktuelt) eller bevis på utsettelse
  • Ferdigheter i engelsk

For å søke MBA-programmet, må søkerne fylle den elektroniske søknaden (Gradapp.ku.edu.tr) og laste opp følgende; - GMAT / GRE test score (skal også sendes til institusjonen nummer 0163) - Gjennomsnittlig GMAT Resultat av MBA-klasse 2012-2013: 606 - En offisiell akademisk karakterutskrift fra hvert universitet deltok - Tre essays som spesifisert - Søknad gebyr betaling slip - TOEFL og øl score kan også lastes opp hvis tilgjengelig - 2 Referanse Letters skal inngis på søknaden.

Kandidaten bør gi kontaktinformasjon til de som vil fylle i referanse bokstaver i den elektroniske søknaden. De vil bli utstyrt med lenka av referansen brev skjemaet via e-post.

Utvalgte søkere vil bli innkalt til intervju ved Graduate School of Business. Kandidatene vil bli gitt en kort artikkel å lese og studere før intervjuet, og vil bli bedt om å svare på spørsmål knyttet til artikkelen som en del av intervjuprosessen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
19,000 USD
Information
Deadline
Locations
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyrkia - Istanbul, Istanbul
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen