Read the Official Description

MBA-programmet er antatt kvalifisering standard for ledere av tsjekkiske og internasjonale selskaper og institusjoner. Det er rettet mot ledere med yrkeserfaring for å kvalifisere videre i Human Resources Management og EU. Studentene skal kvalifisere for å utvikle sin egen topp karriere i å håndtere strukturer på ulike nivåer, særlig i EU-landene.

MBA-programmet nyutdannede bli beste ekspertene på menneskelige ressurser innenfor de europeiske institusjonelle, økonomiske og juridiske rammer.

Gjennom MBA-programmet studien ledere erverve et omfattende system av kunnskap og ferdigheter som trengs for å bygge en vellykket karriere i næringslivet og forvaltning, herunder offentlig forvaltning, særlig innen utdanning og menneskelig kapital forvaltning.

De nyutdannede har mestret på avansert nivå de europeiske institusjonelle, økonomiske og juridiske rammer med fokus på menneskelige ressurser. De er forberedt på å utvikle sine videre karrierer gjennom anvende teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter direkte til komplekse problemer løse i virksomheten, entreprenørskap og institusjonell ledelse. Kandidatene har også mestret metoder for videre utdanning, livslang læring, og team ledelse. Deres evne til å syntetisere teoretisk kunnskap og praktisk anvendelse i ledelsesmiljøet er etablert av forsvaret av den endelige avhandlingen.

De viktigste profil fagene av MBA-programmet i Human Resources Management og EU er som følger: Human Resources Management, europeisk integrasjon, rettssystemer, politiske og økonomiske geografien i EU, økonomisk analyse, Organisasjonsatferd og ledelse, strategisk og operativ ledelse, problemløsning og Crisis Management, IKT og informasjonssystemer.

Mode for studien er organisert i helgen studie blokker (ca 5 helger per semester). Standard lengde på studiet er 1,5 studieår (3 semestre) delt inn i 5 fagområder. Studien konkluderte med forsvar av en avhandling. Nyutdannede er tildelt den profesjonelle tittelen Master of Business Administration (MBA.

2

MBA-programmet har blitt re-akkreditert i februar 2015.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 semestre
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato