MBA-programmet består av 2 hele års arbeid (4 semester). Studentene vil ta fire kurs i hvert av de tre første semesterene. Det fjerde semesteret er helt dedikert til forskningsprosjektet. Ingen kurs er valgfag på dette tidspunktet.

Oppgave / sluttprosjektet Tidsutvidelser

Studenter som ikke fullfører avhandlingen / sluttprosjektet etter å ha registrert for full studiepoeng, må registrere seg for hele oppgaven / sluttprosjektet påfølgende semester. Alle studenter må være registrert i semesteret der de forsvarer oppgaven sin.

Merk: En student må fylle ut alle gradskrav innen fem år fra tidspunktet for første innmelding til programmet.

Engelskkunnskaper krav

Undervisningsspråket i MBA-programmet er engelsk og følgende er minimum engelskspråklige krav til opptak til det amerikanske universitetet i Malta. MBA-program: PROSPEKTIVE KANDIDATER FOR MBA-PROGRAMET SOM ER IKKE-NATIVE SPEAKERS OF ENGLISH:

  • Minimum TOEFL score på 600 på papirbasert
  • 250 på datamaskinbasert
  • Eller 100 på internettbasert test eller 6,0 IELTS

FØLGENDE VILKÅR FRA TIDLIGERE REGISTRERTE ENGLISH SPRÅK KRAV REGLER GJELDER:

  • En engelsktalende som har fullført sin grunnutdanning i en engelsk-medium institusjon og i et land der engelsk er det offisielle språket
  • En kandidat med en bachelor-kvalifisering fra en engelsk-medium institusjon som kan bevise at han tilegner seg en minimum TOEFL-score på 550 på den papirbaserte testen eller tilsvarende på en annen godkjent standardisert test ved opptak til sin første grad program

Andre krav

Å søke om et MBA-program må du ha:

  • Undergraduate grad i noen disiplin
  • To års erfaring
  • Engelskkunnskaper

For å være kvalifisert for opptak til MBA-programmet, må søkeren ha fullført en lavere grad (f.eks. USA-bachelor eller europeisk 3-årig første grad, tilsvarende et MQF nivå 6) i noen disiplin, og må ha minst tre års arbeid erfaring.

For de som søker på MBA-programmet i det første året, vil deres søknader bli gjennomgått av fagfolk på feltet for konsistens med programmets krav om bachelorgrad og 2 års arbeidserfaring.

Opptaksstandarder følger NCFHE Retningslinjer for akkreditering av MQF Level 7-kurs minimumskrav.

Opptak til et utdannet program krever en TOEFL score på 600 eller IELTS på 6.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
jan. 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019, jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019, jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato