Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA)

Hva er fremtiden for ledelse utdanning? Bli med oss ​​og vi vil bygge den sammen på Asia School of Business.

Bank Negara Malaysia og MIT Sloan skole omfavne utfordringen å spore en ny og bedre vei. ASB er muligheten til å starte en utdanningsinstitusjon fra scratch og imøtekomme behovene og utfordringene i ledelse utdanning med et friskt, nyskapende og entreprenørskap tilnærming. Vi har stor tro på at den neste generasjonen av transformative ledere for den nye verden vil bli utviklet på grunnlag av teorier som finnes i de beste globale universitetene kombinert med erfaring og handling læringsperspektiv.

student Lære om problemene bedriftene står overfor fra case-studier er en modell fra fortiden. Handling læring er fremtiden. ASB vil tilby ledelsen studenter, ledelse utøvere, og de institusjoner som ansetter dem en ny måte å gjøre ting på, nye måter å lære på, nye måter å tenke og en bedre integrering av teori med praksis.

ASB MBA 3,0 blander teori og praksis på alle nivåer. MIT Sloan fakultetet vil lære de samme strenge læreplanen på ASB som leveres i Cambridge, Massachusetts, USA. I tillegg vil ASB læreplan omfatter aksjonslæring prosjekter med vår partnere og institusjonelle partnere over hele Asia, og gir løpende muligheter til å teste og bruke teoriene til klasserommet i et bredt spekter av organisatoriske, institusjonelle og felt utfordringer.

Vår spennende og svært innovative læreplanen er i godkjenningsprosessen, men i mellomtiden gå til vår Curriculum siden for å lære om de viktigste høydepunktene i programmet.

Aksjonslæring på Asia School of Business

Handling Læring er en prosess som innebærer å jobbe på reelle utfordringer, ved hjelp av kunnskap og ferdigheter av et team til å stille spørsmål og re-tolke gamle og kjente begreper, skape nye løsninger og gjennomføre dem for å evaluere resultatet. Aksjonslæring prosjekter kan løse betydelig virksomhet, organisatoriske og sosiale problemer og ta klasserommet inn i feltet og klienten selskapene inn i klasserommet.

Aksjonslæring prosjekter (4-5 prosjekter i løpet av MBA-programmet, 40% av pensum): studentene har mulighet til å spesialisere seg i en bestemt bransje eller funksjon når du arbeider med virkelige bedrifter eller kan velge å få en bred eksponering mot en rekke forskjellige typer av ptojects. Aksjonslæring prosjekter foregår over hele regionen og ASB letter plasseringer (studenter er ikke forventet å finne sine egne prosjekter).

Andre høydepunkter:

  • Omtrent 80% av kursene er levert av MIT fakultetet
  • 6 uker tur til USA (4 uker i MIT og 2 uker i bransjen

Læreplanen vil inneholde MIT Sloan Handling Learning pedagogikk:

THINK - ACT - reflektere - REPEAT

  • THINK - klassen erfaring
  • ACT - "gå og se" opplevelse
  • Reflektere - kritisk tenkning erfaring
  • GJENTA - Kunnskap kommer fra gjentatt eksperimentering.

ASB utdanning setter deg i en posisjon til å oppleve eksponentiell vekst - faglig, personlig og profesjonelt. Mer enn det, vil MBA-programmet ved ASB bygge på tillit som en leder og en agent for endring, sette deg på en bane å oppnå dine karrieremål og ambisjoner.

team

Se ASB ekstraordinære & Ukonvensjonelle reise!

Vi presenterer Asia School of Business MBA!

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
18 måneder
Heltid studier
Pris
80,000 USD
- Totalt Obligatoriske skolepenger, overnatting og reise
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist