Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Epas Accredited

Den Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University er rettet for din fartsfylt, svært konkurransepreget verden. Sett oss på prøve.

Lansere en nylig revidert læreplan i høsten 2015, er MBA-programmet er tilgjengelig i et fleksibelt format, noe som åpner for full eller deltidsstudier gjennomført online, on-campus eller gjennom en kombinasjon av begge formater. Læring når og hvor er helt opp til deg!

Bygger på kjernevirksomheten stiftelser, den MBA-program gir elever med kunnskap og ferdigheter som kundene krever å ta sin virksomhet til neste nivå. Kursene fokuserer på etisk lederskap, avanserte finansielle og markedsføring konsepter, administrerende informasjonssystemer, forretningsstrategi og utforsker kompleksiteten i å håndtere innenfor en global kontekst. En hjørnestein rådgivning prosjekt gir en direkte kobling til industri og anvendelse av kunnskap gjennom hele programmet. Aktuelle kandidater vil bli pålagt å fullføre et arbeid integrert læringsprogram som vil gi dem den erfaring som trengs for å flytte sin karriere fremover.

Bli din arbeidsgivers største aktivum

Laurentian University MBA går utover utviklingen av virksomheten kunnskap. De interaktive læringsopplevelser online og på-campus vil fokusere på anvendelse av teori gjennom handling - å bygge kompetanse som arbeidsgivere ønsker fra sine bedriftsledere.

Fleksibel • rullestol

Søkere kan bli tatt opp til fullt ONLINE levering alternativet med årlige startpunkter i september, januar og mai. Uten on-campus kravet, læring fra hvor og når er virkelig opp til deg. Dette formatet er ideelt for forretningsfolk som trenger fleksibilitet til å balansere arbeid med familie og samfunnet forpliktelser.

Hvem er læring på nettet?

 • Forretningsfolk som jobber i en fulltids kapasitet
 • 55% av online elever er kvinner
 • Gjennomsnitt på 13 år med middels nivå arbeidserfaring
 • Gjennomsnitt på 43 år (opp til tidlig 70-tallet)
 • 60% av elevene er plassert i Ontario
 • Stor kulturell mangfold blant studentmassen
 • Et on-campus ett års fast-track alternativet (september-juli) er tilgjengelig for forretnings kandidater som oppfyller minste opptakskrav og har fått avansert stående mot fundamenter nivået av MBA-program.

Som er å lære på campus?

 • Nyere business nyutdannede
 • Internasjonale nyutdannede som ønsker å komplettere sin utdanning og erfaring med en nordamerikansk kandidats
 • Nyere universitetsutdannede fra ikke-business grader med en mindreårig i ledelse
 • Lokale forretningsfolk som studerer deltid (hovedsakelig fra gruvedrift, helse, offentlige og utdanning)

rimelig

Laurentian University MBA gir best valuta for dollar. En kvalitet erfaring i levering formatet du ønsker er tilgjengelig for mindre enn $ 11 965 * for hele programmet for innenlandske studenter og $ 29 091 ** for internasjonale studenter.

Tjene mens du lærer gjennom nettbasert læring alternativet og ta så lite som ett kurs i året for å holde aktiv i programmet. Avansert stående mot Forretnings Foundations for MBA kan gi betydelige tids- og kostnadsbesparelser. Heltids innenlandske studenter kan også få tilgang til Graduate Teaching Assistant (GTA) muligheter.

Ennå ikke overbevist?

Har ikke vært i klasserommet i lang tid? Ikke klar til å fullt forplikte seg til MBA-programmet? Laurentian vil gi tilgang til forretnings stiftelser kurs før til full innreise til MBA-program. Med 4-årig lavere grad og minimum B (70%) gjennomsnitt, kan du komme i gang uten å ha fullført GMAT.

OPPTAKSKRAV

For å bli tatt opp til Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University, må du oppfylle minste opptakskrav og sende inn fullstendig søknad pakken.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
2,256 CAD
for canadiske borgere, fastboende, fritatt for internasjonale studenter. $ 5,551.50 for internasjonale studenter.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato