EFMD Epas Accredited

Den Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University er rettet for din fartsfylt, svært konkurransepreget verden. Sett oss på prøve.

Lansere en nylig revidert læreplan i høsten 2015, er MBA-programmet er tilgjengelig i et fleksibelt format, noe som åpner for full eller deltidsstudier gjennomført online, on-campus eller gjennom en kombinasjon av begge formater. Læring når og hvor er helt opp til deg!

Bygger på kjernevirksomheten stiftelser, den MBA-program gir elever med kunnskap og ferdigheter som kundene krever å ta sin virksomhet til neste nivå. Kursene fokuserer på etisk lederskap, avanserte finansielle og markedsføring konsepter, administrerende informasjonssystemer, forretningsstrategi og utforsker kompleksiteten i å håndtere innenfor en global kontekst. En hjørnestein rådgivning prosjekt gir en direkte kobling til industri og anvendelse av kunnskap gjennom hele programmet. Aktuelle kandidater vil bli pålagt å fullføre et arbeid integrert læringsprogram som vil gi dem den erfaring som trengs for å flytte sin karriere fremover.

Bli din arbeidsgivers største aktivum

Laurentian University MBA går utover utviklingen av virksomheten kunnskap. De interaktive læringsopplevelser online og på-campus vil fokusere på anvendelse av teori gjennom handling - å bygge kompetanse som arbeidsgivere ønsker fra sine bedriftsledere.

Fleksibel • rullestol

Søkere kan bli tatt opp til fullt ONLINE levering alternativet med årlige startpunkter i september, januar og mai. Uten on-campus kravet, læring fra hvor og når er virkelig opp til deg. Dette formatet er ideelt for forretningsfolk som trenger fleksibilitet til å balansere arbeid med familie og samfunnet forpliktelser.

Hvem er læring på nettet?

 • Forretningsfolk som jobber i en fulltids kapasitet
 • 55% av online elever er kvinner
 • Gjennomsnitt på 13 år med middels nivå arbeidserfaring
 • Gjennomsnitt på 43 år (opp til tidlig 70-tallet)
 • 60% av elevene er plassert i Ontario
 • Stor kulturell mangfold blant studentmassen
 • Et on-campus ett års fast-track alternativet (september-juli) er tilgjengelig for forretnings kandidater som oppfyller minste opptakskrav og har fått avansert stående mot fundamenter nivået av MBA-program.

Som er å lære på campus?

 • Nyere business nyutdannede
 • Internasjonale nyutdannede som ønsker å komplettere sin utdanning og erfaring med en nordamerikansk kandidats
 • Nyere universitetsutdannede fra ikke-business grader med en mindreårig i ledelse
 • Lokale forretningsfolk som studerer deltid (hovedsakelig fra gruvedrift, helse, offentlige og utdanning)

rimelig

Laurentian University MBA gir best valuta for dollar. En kvalitet erfaring i levering formatet du ønsker er tilgjengelig for mindre enn $ 11 965 * for hele programmet for innenlandske studenter og $ 29 091 ** for internasjonale studenter.

Tjene mens du lærer gjennom nettbasert læring alternativet og ta så lite som ett kurs i året for å holde aktiv i programmet. Avansert stående mot Forretnings Foundations for MBA kan gi betydelige tids- og kostnadsbesparelser. Heltids innenlandske studenter kan også få tilgang til Graduate Teaching Assistant (GTA) muligheter.

Ennå ikke overbevist?

Har ikke vært i klasserommet i lang tid? Ikke klar til å fullt forplikte seg til MBA-programmet? Laurentian vil gi tilgang til forretnings stiftelser kurs før til full innreise til MBA-program. Med 4-årig lavere grad og minimum B (70%) gjennomsnitt, kan du komme i gang uten å ha fullført GMAT.

OPPTAKSKRAV

For å bli tatt opp til Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University, må du oppfylle minste opptakskrav og sende inn fullstendig søknad pakken.

Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
2,256 CAD
for canadiske borgere, fastboende, fritatt for internasjonale studenter. $ 5,551.50 for internasjonale studenter.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato