Master Of Business Administration (MBA)

University of Newcastle

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Business Administration (MBA)

University of Newcastle

En Master of Business Administration (MBA) er en internasjonalt anerkjent grad som gir ledere med ytterligere innsikt, ferdigheter og selvtillit for å forbedre sin arbeidsytelse og vellykket søke mer utfordrende arbeidsplasser.

Programmet utvikler generelle ledelsesevner basert på en solid forståelse av viktige forretningsfunksjoner og deres gjensidig avhengighet. Uansett om du jobber i privat, offentlig eller samfunnssektoren, i små eller store organisasjoner, utvikler disse studieområdene en bred og strategisk tilnærmet strategisk tilnærming til forretnings beslutningsprosesser.

Vellykkede kandidater kan se utfordringer fra arbeidsplassen og fra det eksterne globale miljøet fra flere perspektiver, inkludert menneskelige, økonomiske, etiske og teknologiske. Ved å bruke virkelige problemer, forbereder teamarbeid og analytiske ferdigheter studentene til lederroller i komplekse og dynamiske forretningsmiljøer.

Hva du vil studere


Programmet tilbyr jording i grunnleggende forretningsområder som regnskap, økonomi, organisasjonsadferd, økonomi, markedsføring og ledelse. Analytiske og problemløsende ferdigheter vektlegges gjennom en anvendt forståelse av de teoretiske og etiske rammene som dagens ledere må operere i, samt oppkjøp av praktiske ferdigheter i samarbeid, skriving, presentasjon og tidsstyring.

Evnen til å takle rask organisatorisk og teknologisk forandring er utviklet gjennom forståelse av organisatorisk atferd, informasjonssystemer og organisasjonsendring og utvikling.

Studentene kan velge å spesialisere seg på ett av følgende områder:

 • Anvendt økonomi
 • entreprenørskap
 • generell ledelse
 • Human resource management
 • Internasjonal virksomhet
 • markedsføring.

Er bedriftsadministrasjon for deg?


Bedriftsadministrasjonen og forretningsplanene er utviklet for å gi studentene en rekke analytiske, strategiske og ledelsesmessige ferdigheter som vil forberede dem på stadig mer konkurransedyktige karriere i næringslivsledelse i bedrifts-, ideell og offentlig sektor.

Master of Business Administration (MBA) tiltrekker seg studenter fra et bredt spekter av pedagogisk og yrkesmessig bakgrunn, som velger å gjennomføre dem av grunner som kan omfatte:

 • En karriereendring - legge til et nytt spesialiseringsområde til en eksisterende kvalifikasjons- eller ansettelsesbakgrunn
 • Karriere mobilitet - salgsfremmende muligheter innen eksisterende eller nye arbeidsforhold
 • Profesjonell utvikling - erfarne utøvere kan være på utkikk etter kvalifikasjoner og konsolidere kunnskapen deres
 • Internasjonal anerkjennelse - en MBA bærer med seg et nivå av prestisje anerkjent internasjonalt.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
22,920 AUD
Information
Deadline
Locations
Australia - Newcastle, New South Wales
Studiestart: Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Newcastle, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
Dette er den årlige skolepenger for 2010.