I denne konsentrasjonen skal du bygge opp de teoretiske fundamentene og få den praktiske erfaringen du trenger for å utmerke seg i finansnæringen. Faktisk fortsetter mange av våre studenter å passere alle tre CFA-nivå eksamener.

Vi legger vekt på erfaringslæring, slik at du kan ta med nye konsepter direkte fra klasserommet til arbeidsplassen din. Som et resultat av denne brede forberedelsen er våre alumner spredt over mange store navnfirmaer og selskaper som Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Curriculum

Med fokus på en etikk-sentrert utdanning, starter vår MBA med en kjerneplan som dekker regnskap, økonomi, adferds- og kvantitativ vitenskap og de funksjonelle områdene i virksomheten.

For å avrunde forretningsutdanningen din, velger du flere valgfag fra et felt i MBA-læreplanen enn finans.

På slutten av programmet har du muligheten til å søke om kunnskapen som er oppnådd og konsultere en faktisk klient i vår MBA-konsulentkurs.

Forvent små klassestørrelser og dynamiske forelesninger og diskusjoner med fagfolk og fagfolk. Mange av våre studenter, gjesteforelesere og adjungerende fakultet kommer fra New York metroområdets ledende selskaper og infiserer hvert klasserom med sine unike perspektiver og ekspertise.

Senter for verdipapirhandel og analyse (The Trading Room)

Et stort finansielt ressursnettverk etterlikner senteret den faktiske trading romaktiviteten som oppstår i investeringsbanken: opp til sekundet, markedsrettingskurser og de nyeste globale markedsdataene og nyhetene om ofte omsatte verdipapirer, herunder aksjer, obligasjoner, varer , og valutaer.

Programfakultet

Mange av våre heltidsfakultet har deltatt på topp Ph.D. programmer og er etterspurt som forelesere, konsulenter og medieeksperter. Stillman School fakultet gir en akademisk opplevelse preget av høy fakultet-student engasjement, ofte samarbeider med studenter på forskning og andre prosjekter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Sist oppdatert July 15, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,279 USD
$ 1,279 per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Master of Business Administration