Les den offisielle beskrivelsen

The Master of Business Administration (MBA) er virksomheten verdens mest ettertraktede post-graduate grad og en forutsetning for mange topp globale roller. Den MBA ved Haag University of Applied Sciences vil utvikle din forretningsforståelse, kunnskap og strategiske ferdigheter for disse høytflyvende utøvende og strategiske roller. MBA undervises på engelsk, verdens fremste forretningsspråk. Med rundt 80 prosent av våre MBA-studenter fra utlandet og ansatte fra ulike nasjonaliteter, kan du begynne å utvikle din internasjonale nettverk fra dag én. Fordi vi er et universitet av anvendt vitenskap, snarere enn et forskningsuniversitet, er du garantert hands-on og relevant, "real life" opplevelser på MBA.

En MBA i Haag

En Master of Business Administration i Haag er den perfekte måten å forbedre dine forretningsmessige ferdigheter. MBA er vert i sentrum av internasjonale institusjoner og bedrifter. Den International City of Peace, Justice and Security vert 80 justis- organisasjoner og er en FN-byen. Den internasjonale Jugoslavia-domstolen, Europol og Den internasjonale straffedomstolen er også basert i Haag. Det er ca 300 internasjonale bedrifter på MBA elevenes fingertuppene inkludert store multinasjonale selskaper som Shell, Siemens, KPN, Unilever og DSM.

MBA ferdigheter og kunnskap

Kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile den dynamiske næringslivet, er det deltid MBA opp til hastighet med de nyeste trendene, sysselsetter de beste foreleserne og inkluderer nyere og relevante case-studier. MBA-studenter vil få en profesjonell kant og en dyp forståelse av næringslivet gjennom de fire fasene av MBA: forståelse, dypere kunnskap, implementering og integrasjon gjennom en endelig avhandling. På Master of Business Administration, vil du jobbe som et globalt team og takle ledelse problemer med omfattende kunnskap om forretningsprosesser, økonomi, markedsføring og økonomi.

MBA akkreditering

Den MBA ved Haag University of Applied Sciences er den eldste anerkjent MBA i Nederland undervist på engelsk. MBA er akkreditert av Akkreditering Organisering av Nederland og Flandern (NVAO). MBA drives gjennom akademiet for Masters og profesjonelle kurs (MPC).

MBA for hendene på erfaring

Under MBA vil du lære å anvende virksomheten teori til sann-til-livet scenarier. MBA studentene utforske oppdaterte case-studier og rollespill som bedriftsrådgivere rådgivning organisasjoner med sine forretningsmessige problemstillinger på dette master. Bedriftsøkonomi og ledelse er kjernen til din personlige eller faglige utvikling. MBA deltid dekker 'muttere og bolter "av økonomi, finans, regnskap, menneskelige ressurser, markedsføring, strategi og entreprenørskap.

Fakta

 • Type utdanning: Professional Masters kurs
 • Undervisningsspråk: Norsk
 • Opptakskrav: Høyere utdannelse og minst tre års profesjonell arbeidserfaring
 • Begynn: september 2017
 • Varighet: 24 måneder
 • Antall foredrag dager: Minimum 2 kvelder i uken på tirsdag og torsdag
 • Antall timer forelesning: 19:00-22:00
 • Studietid: 20 til 30 timer per uke
 • Studiepoeng: 60 studiepoeng
 • Kostnader: kr 18 500
 • Sted: Haag University of Applied Sciences
 • Akkreditering: Akkreditering Organisering av Nederland og Flandern (NVAO)
 • Grad: Master of Business Administration
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra The Hague University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
18,950 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato