Read the Official Description

Den siv.ing i Information Systems Management (90 studiepoeng) er et masterstudium som tilbys helt på engelsk. Det fører til en internasjonalt anerkjent grad i business informasjonsteknologi offisielt kalt Master of Business Administration.

Målet med programmet er å utvide ferdighetene til en IKT-ekspert for å håndtere forretningsdrevne IKT-utviklingsprosjekter og håndtere IKT-tjenester i internasjonalt arbeidsmiljø. Forstå globale forretningsprosesser og ledelsesprinsipper blir en nøkkelkompetanse for hver student. Muligheten til å aktivt søke etter nye og innovative løsninger for å svare på endrede forretningsbehov og teknologiske miljøer er også en del av studentens endelige kompetanseprofil. Programmet er rettet mot studenter som arbeider under studiene, og derfor kontakt timer er planlagt på kveldstid eller i helgene. Gjennomføring av programmet tar ca 2 år fra en deltidsstudent.

Profil av siv.ing i Information Systems Management

Siv.ing i Information Systems Management (ISM) gir IKT-bransjen med topp kvalitet fagfolk forstå prinsippene for virksomheten og ha all-round kompetanse som trengs for å kunne håndtere store internasjonale IKT-utviklingsprosjekter eller kontinuerlig IKT-tjenester.

Etter eksamen vil du bli tildelt en internasjonalt anerkjent grad kalt Master of Business Administration. Fagfolk som innehar grad er ønsket av internasjonale virksomheter, bedrifter forfølge offshoring og outsourcing eller andre typer samarbeid som strekker seg over flere land.

Viktige læringsutbytte av Degree Programme

ISM utvider ferdighetene til en IKT-ekspert for håndtering av forretnings drevet IKT-utviklingsprosjekter og håndtere IKT-tjenester i et internasjonalt miljø. Forstå globale forretningsprosesser og ledelsesprinsipper blir en nøkkelkompetanse for hver ISM student. Aktiv søken etter nye og innovative løsninger for å svare på endrede forretningsbehov og teknologiske miljø tilhører studentens endelige kompetanseprofil.

Professional Vekst

ISM gir deg en praktisk mulighet til å utvide din personlige kompetanse til ledelsesmessige og fornyer nivå innen internasjonal IKT.

Nyutdannede av ISM er i stand til å forfølge karrierer i ulike stillinger, for eksempel:

  • Forretnings IT-sjef utvikle IKT-strategi i tråd med forretningsstrategi
  • IT Program Manager for store utbyggingsprosjekter
  • IT Service Development Manager håndtere globale tjenester
  • Uavhengig IKT-strategi konsulent spesialisert seg på internasjonaliseringsarbeidet
  • Entrepreneur rettet mot globale IKT-markeder

semester temaer

Studiene kan gjennomføres i to til tre år (4 til 6 semestre) som en deltidsstudent eller enda raskere som en heltidsstudent. De ansikt-til-ansikt og klasserommet møter finner sted hovedsakelig på kveldstid i løpet av arbeidsdagene. I første og andre semester er det to til tre møter i en uke og senere om to til åtte møter i en måned, avhengig av personlige studieplan. Studiene starter med kjerne studiene består av metodikk og lederkurs og mer spesifikke kurs om virksomheten og IKT kobling. Ved å velge valgfrie studier og tema for masteroppgaven studenten kan videre spesialisere seg i tjenesteutvikling ledelse eller programledelse. Studentene oppfordres til å starte arbeidet med avhandlingen så snart en passende gjenstand er funnet. De frie valg studier kan velges fra en stor multi-disiplin sett av master-nivå kurs tilgjengelig i HAAGA-HELIA og gjennomført i henhold til den personlige studieplan.

Valgbarhet til å søke på Master nivå grad programmet krever: en bachelorgrad (eller høyere) grad i et tilsvarende felt og minst tre år (36 måneder) av relevant arbeidserfaring for å være ferdig etter sluttføre bachelorgraden.

Arbeidserfaring

Enhver arbeidserfaring må ha blitt innhentet senest 31 2017 juli for våren søknadsperioden. Arbeids sertifikater må ha en start og en slutt ansettelsesdato og en kort stillingsbeskrivelse. Dersom søkeren har arbeidet deltid, må arbeidet sertifikatet tydelig angi antall arbeidstimer per måned. Deltidsarbeid vil bli konvertert til heltidsekvivalenter slike som 150 timer eller 20 fulle arbeidsdager (minst 7 timer per dag) tilsvarer en måneds arbeid. Arbeidserfaring trenger ikke å være sammenhengende eller innhentet jobber for samme arbeidsgiver. Arbeidserfaring vil bare bli akseptert dersom det blir bekreftet av et sertifikat fra arbeidsgiver.

Entreprenørskap vil bli akseptert som arbeidserfaring dersom en søker kan produsere et sertifikat som bekrefter at han eller hun er eller har vært omfattet av lovfestet YEL eller MYEL pensjonsordning for gründere. Ingen perioder med praktiske utplasseringer eller on-the-job læring inngår i en grad brukes til å søke skal telles med arbeidserfaring. Militær eller ikke-militær verneplikt eller barneomsorgspermisjon ikke skal telles med arbeidserfaring. Mengden arbeid erfaringspoeng tildeles for samtidige ansettelsesforhold kan ikke overstige det beløpet tildelt for heltidsarbeid. De som søker med en kvalifisering gjennomført utenfor Finland må levere arbeids sertifikater etter den 31 januar 2017 klokken 15:00.

Undervisning 9500 E
Studentboliger (inkl. Vann og elektrisitet) 300 E / mnd
Mat 150-250 E / måned
transport 50 E / måned
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 - 6 semestre
Deltid
Pris
9,500 EUR
per år.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato