Hvordan styrer du produktstrømmer i raske næringer som mat eller mote? Hvordan påvirker myndighetens transportpolitikk miljøet?

Transporten

Denne spesialiseringen av masterstudiet Business Administration forventes å bli akkreditert som masterprogram Transport og Supply Chain Management fra 1. oktober 2019.

Dette er hva du skal gjøre
Masterprogrammet består av en kombinasjon av transportøkonomi og styring av forsyningskjedekurs som sammen vil gi deg verktøy og teknikker for å analysere eventuelle transport- og forsyningskjedenrelaterte problemer en virksomhet kan møte i din fremtidige karriere. I tillegg til disse kursene lærer du å anvende forskningsmetodologier for å støtte datadrevet beslutningstaking, skrive masteroppgaven om et aktuelt tema definert i samarbeid med industri eller myndigheter og forberede deg på arbeidsverdenen.

Slik bryter du det ned:

  • Du tar fem obligatoriske kjernekurs. Disse inkluderer:
    • Supply Chain Data Analytics - Kurset gir deg de statistiske ferdighetene som er viktige for resten av programmet. Dette hjelper deg med å lande den første jobben ved å gjøre deg dyktig i å analysere store datasett ved å bruke allment tilgjengelige programvarepakker som Excel og R. Du vil bruke ferdighetene dine direkte i praksis ved å bruke data for å løse bransjeproblemer i det virkelige livet.
    • Transportøkonomi
    • Beslutningstagning i forsyningskjeder - Dette kurset hjelper deg å lære å bruke og bygge regnearkmodeller for å analysere virkelige bedriftsdata, utvikle optimaliserings- og simuleringsmodeller, rapportere resultater og formulere anbefalinger for å forbedre leverandørkjedens ytelse.
  • Du vil ta tre valgfrie kurs av et utvalg av seks - som hver har sammenheng med transportøkonomi eller styring av forsyningskjeden.
  • Du vil også skrive masteroppgaven din om et aktuelt tema, og du vil ha muligheten til å ta et internship.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Sist oppdatert September 3, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083 EUR
for EØS-studenter. € 14 600 for studenter utenfor EU / EØS.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato