Transport & Supply Chain Management

Transport og Supply Chain Management spesialisering tilbyr en unik kombinasjon av utdanning i transportøkonomi og i supply chain management. Hovedfokus for vårt program er på profesjonelle tjenester bransjer, noe som gjør dette til en enestående grad spesialisering i Nederland og i Europa.

Studieprogram


Den ettårige programmet består av 60 studiepoeng og er delt inn i seks perioder. I perioden 1, vil alle teoretiske begreper i forhold til Transport & Supply Chain Management bli diskutert. Periode 2 er utviklet for å utdype denne kunnskapen ved å lære deg hvordan å designe forsyningskjeder som bruker kvantitative metoder som simulering. I perioden 3, vil du takle beslutningsproblemer i real-life forsyningskjeder eller transport nettverk ved å bruke den kunnskapen du oppnådd i tidligere perioder.

Forskningsseminar TSCM i perioden 4 gir en oversikt over relevante forskningsmetoder i området for transport og supply chain management. Videre vil du ta minst ett av de to kursene på Airline Business eller Distribusjon Logistikk og Inter-organisatoriske Systems i perioden 4, sammen med en fordypningskurs. Du vil skrive masteroppgaven i perioder 5 og 6, enten på en transportrelaterte fag eller om et emne relatert til Supply Chain Management.

Karrieremuligheter


De karrieremuligheter for studenter med en mastergrad i økonomi og administrasjon med spesialisering i Transport & Supply Chain Management er gode, og har vist seg å være uavhengig av konjunkturer.

Du kan ta fatt på en karriere som Supply Chain Manager for en internasjonal organisasjon, hvor du vil være ansvarlig for å håndtere den internasjonale flyten av varer fra leverandører til kunder.

Du kan gå inn i verden av rådgivning, rådgivning på supply chain management praksis for en stor konsulentfirma.

Statlig sektor er også et alternativ: du kan bli en regional eller nasjonal politikk maker på områdene arealplanlegging, transport og infrastruktur.

Noen av våre kandidater velger en akademisk karriere og bli PhD forskere innen supply chain management.

En annen mulighet ville være å bli et logistikksjef hos en tjenesteleverandør ansvarlig for global lager og transport virksomhet.

Uavhengig av ditt ultimate karrierevalg, vil Master spesialisering i Transport & Supply Chain Management utstyre deg å nøye vurdere balansen mellom mennesker, planeten og fortjeneste.

Opptakskrav masterstudiet økonomi og administrasjon, i Transport & Supply Chain Management

 • Søkere som har fått en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, økonomi eller økonometri og Operations Forskning ved Vrije Universiteit Amsterdam er innlagt automatisk til masterstudiet.
 • Søkere med minst en bachelorgrad fra et akkreditert universitet er tillatelig hvis de har en spesialisering i økonomi og administrasjon, bevitnet av grundig kjennskap til standard litteratur som er beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
 • Søkere med minst en VU bachelorgrad i andre spesialiseringer kan bli tatt opp til master, men avhengig av deres grad de vil være nødvendig å ta ekstra kurs med minimum 30 studiepoeng. I så fall deres program vil ta minst et og et halvt år.
 • Standard litteratur elevene antas å være godt kjent med:
  • Operations Management
  • Fysisk distribusjon ledelse
  • Innføring i transportøkonomi
  • Innkjøp *


* Ikke nødvendig, men anbefales

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083 EUR
For EØS-studenter € 14.600 for ikke-EØS
Deadline
Etter sted
Etter dato