Les den offisielle beskrivelsen

Master i Business Administration - Major i Tourism

&nbsp

Mens turisme organisasjoner i Sveits og i utlandet er økende, sammenslåing, og skiftende eierskap, nye og stadig mer komplekse prosjekter er i gang i nye destinasjoner som Øst-Europa, India, Kina, blant andre - som alle legger opp til en verden av muligheter for godt kvalifisert innehavere av en mastergrad. Ikke bare vil nyutdannede finne spennende utfordringer i private selskaper, vil de også bli kvalifisert til å arbeide i offentlig sektor i reiseliv regioner eller bli tilknyttede organisasjoner.

&nbsp

&nbsp

Master i Business Administration med fordypning i reiseliv gir følgende fordeler:


• Sterk industri orientering: Pensum i Lucerne University of Applied Sciences og Arts er nært tilpasset behovene i næringen - som illustrert ved vektlegging sin på å lage nye partnerskap i bransjen, oppmuntre work-studier, og engasjerende forelesere med en sterk bakgrunn fra industrien , for eksempel.


• Sterk internasjonal fokus: Programmets innhold er primært rettet mot behovene til organisasjoner med en sterk internasjonal orientering, og noen av sine forelesere kommer fra utenlandske partner universiteter (f.eks Universitetet i Brighton). Alle modulene blir undervist på engelsk.


• Arbeid-studiet: De som gikk videre på masterprogrammet vil ha muligheten til å jobbe opptil 30% av normal arbeidstid i en organisasjon direkte eller indirekte knyttet til turisme. Fullført programmet dermed vesentlig bedre kandidatenes muligheter på arbeidsmarkedet. Selv om Sveits ikke er en del av EU, studenter fra EU har samme status i arbeidsmarkedet som sveitsiske studenter og kan forvente å tjene en brutto lønn på CHF 1000 til CHF 1500 mens han arbeidet 50% av vanlig arbeidstid (et ikke -binding quote basert lignende ordninger).


• Unik kombinasjon av service management og turisme: I de to første semestrene av masterstudiet studenter vil fokusere primært på innen service management.

&nbsp

En forståelse av service management kan være verdifull i relaterte felt utenfor reiselivsnæringen også. Disse kan omfatte:


• General tjenesteytere (fritids-og idrettsorganisasjoner, planlegging og konsulentselskaper, eiendomsselskaper, etc.)


• Offentlige og private transportselskaper, konferansesentre, event byråer, hendelser avdelinger i et bredt spekter av organisasjoner.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav

&nbsp

Følgende opptakskrav gjelder for Master i Business Administration med fordypning i reiseliv kurs:


• Foundation i næringslivet: Nyutdannede med en Bachelor grad eller en grad fra et universitet av anvendt vitenskap som ikke har en bakgrunn i virksomheten må fullføre følgende før adgang til Master's kurs: 6 studiepoeng fra Business Forvaltning eller Service Management modulen, 6 studiepoeng fra økonomi-eller Business Geografi modul.


• Grunnleggende kunnskap om reiselivsnæringen: Nyutdannede med en Bachelor grad eller en grad fra et universitet av anvendt vitenskap uten bakgrunn i reiseliv må fullføre følgende før adgang til Master kurs: 6 studiepoeng fra et grunnkurs i reiseliv og mobilitet ( med fokus på bedriftsøkonomi). Denne modulen tilbys kun i tysk ved Lucerne University of Applied Sciences og Arts.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato