Vil du finne ut om en karriere som konsulent er noe for deg? I masterstudiet til Management Consulting bruker du forskjellige forskjellige fagområder i et prosjektbasert miljø for å forberede deg på neste trinn i din karriere som konsulent. Du vil også komme bort med forsknings-, kommunikasjons- og presentasjonsevnen du trenger for å bli en effektiv konsulent.

Forbered deg på å jobbe hardt - akkurat som du ville gjort hos et konsulentfirma. Fordi du vil se på alt fra endringsledelse og utvikling av forretningsmodeller til etikk av management consulting og anskaffelse av klienter. Du vil kombinere et akademisk tankesett (lære teorier og tenke kritisk) med å konsultere i praksis (få virkelig erfaring med virksomheter i feltet). For å være ledelseskonsulent må du gjøre mange ting - og gjøre dem godt. Og dette programmet er stedet å starte.

Dette er hva du skal gjøre
Management Consulting Master's vil lære deg teoriene om management consulting og organisasjonsendring, men også finpusse ferdighetene dine i å formidle anbefalingene dine, utvikle forretningsmodeller og gjennomføre konsulentprosjekter. I tillegg til Management Consulting-kurs, vil du kunne ta valgfag fra andre fordypningsprogrammer innen Business Administration.

Å bryte ned det:

 • Du tar to obligatoriske kurs:
  • Management and Practice of Consulting - Avdekke din rolle som konsulent og utforsk de moderne utfordringene i klientkonsulentforholdet.
  • Strategivurdering og råd - Lær de forskjellige kriteriene for å evaluere strategier, og hvordan du bruker dem på dine egne råd og andre meninger.
 • Du vil ta tre valgfag i periode 2 og 3; disse bør omfatte minst to av følgende tre kurs:
 • Business Model Innovation - Studer en eksisterende konsulents forretningsmodell og se etter måter å forbedre den.
 • Organisasjonsutvikling og endring - Lær ulike perspektiver på endring, og utvikle din kritiske tenkning om endringsadferd.
 • Consulting Project - Et fire ukers gruppe konsulentprosjekt hos en virkelig klient, for eksempel en bank eller konsulentfirma.
 • Du tar et kurs i Business Ethics in Management Consulting - du vil intervjue en konsulent om deres etiske dilemmaer og diskutere disse problemene med jevnaldrende.
 • I det andre semesteret lærer du akademiske forskningsevner og setter dem direkte ut i livet ved å skrive masteroppgaven din.
 • Uansett dine personlige karriereambisjoner, kan du skreddersy masterene dine for å sikre suksess. Velg mellom mange potensielle valgfag og tre forskjellige typer praksisplasser for å tilpasse master. Velg å spesialisere utelukkende i Management Consulting eller generalisere graden din med andre BA-kurs fra Human Resource Management, International Management, Leadership
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Sist oppdatert September 3, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083
for EØS-studenter. € 14 600 for studenter utenfor EU / EØS.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato