Management Consulting

The Management Consulting spesialisering av masterstudiet i økonomi og administrasjon tar ett år å fullføre. Det er verdt 60 studiepoeng, og det undervises på engelsk. Foruten å fokusere på dine egne individuelle studier og delta på forelesninger, vil du arbeide i små grupper basert på aktivering læringsformer, hvor du lærer å skrive og presentere prosjekter, studie internasjonale reelle saker og gjennomføre småskala forskning. Hvert emne blir vurdert på grunnlag av individuelle kvartalsprøver score og resultatet av en enkeltperson eller gruppeoppgave. Det er seks baner som er spesifikke for denne spesialiseringen. Du vil ta fire av dem fra september til desember og de to andre kurs i vinter og vår. Det er også en nødvendig etikk-kurs og et forskningsseminar. I siste fase av programmet, vil du organisere og gjennomføre et selvstendig vitenskapelig forskningsprosjekt som vil tjene som grunnlag for masteroppgaven. Du vil nyte tett oppfølging av våre dyktige medarbeidere mens du skriver oppgaven din.

Karrieremuligheter


Den spesialisering i Management Consulting vil forberede deg på en jobb i konsulentselskapet som:

 • en junior konsulent eller forskning førsteamanuensis ved et konsulentselskap
 • en junior politisk rådgiver i et departement eller med lokale myndigheter
 • en intern konsulent som arbeider i virksomheten
 • en generell in-selskapets ledelse trainee
 • en akademisk forsker innen rådgivning
 • en uavhengig konsulent


Hittil har de fleste av våre kandidater startet sin karriere med konsulentselskaper. Noen er for tiden involvert i store prosjekter, blant annet integrering av ING og Postbank i Nederland. Andre har tatt opp posisjoner i konsulentfirmaer med en mer spesialisert fokus, slik som strategi rådgivning, IT-rådgivning, prosjektledelse eller markedsføring forskning. Disse yrkesvalg ofte avhengig av en utdannet individuelle talenter og interesser, og deres bachelor spesialisering.

Management consulting er en bred yrke og omfanget av tjenester levert av konsulenter er spredt over ulike områdene ledelse. Eksempler er generell og strategisk ledelse, human resource management, drift, prestasjonsledelse, endringsledelse og organisasjonsutvikling.

Opptakskrav Masterstudiet Business Administration

 • Søkere som har fått en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, økonomi eller økonometri og Operations Forskning ved Vrije Universiteit Amsterdam er innlagt automatisk til masterstudiet
 • Søkere med minst en bachelorgrad fra et annet akkreditert universitet er tillatelig hvis de har en spesialisering i økonomi og administrasjon, bevitnet av grundig kjennskap til standard litteratur som er beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
 • Søkere med minst en VU bachelorgrad i andre spesialiseringer kan bli tatt opp til master, men avhengig av deres grad de vil være nødvendig å ta ekstra kurs med minimum 30 studiepoeng. I så fall deres program vil ta minst et og et halvt år
 • Standard litteratur: Studentene forutsettes å være godt kjent med:
  • Strategi og miljø
  • Organisasjon Design
  • Forskningsmetode
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083
For EØS-studenter € 14.600 for ikke-EØS
Deadline
Etter sted
Etter dato