Les den offisielle beskrivelsen

Wake Forest MBA for Working Professionals

I Wake Forest deltid MBA-program, alle våre studenter er opptatt arbeider fagfolk. Som en av de beste deltid MBA-programmer i landet, er vår læreplan kjent for sin kvalitet og intensitet, pleie individuell fortreffelighet gjennom samspill, karakter og personlig stasjonen. Grad alternativer inkluderer Evening program på universitetet i Winston-Salem eller Kveld og lørdag programmene i vår Charlotte midt i hjertet av Uptown.

Brian Kay - Hvorfor Vekk fra WFU School of BusinessVimeo.

En MBA som ikke vil avbryte karrieren Med lockstep programmer tilbys to kvelder per uke eller på lørdager, vil du gå videre med klassekameratene dine og utdannet som en kohort. Læreplanen tillater deg å grave dypt i økonomi, drift, markedsføring, entreprenørskap og informasjonsteknologi, mens honing din forståelse av de viktige koblinger mellom disse disiplinene. Bruk valgfag til å skreddersy dine interesser og mål.

Påfør leksjoner på arbeidsplassen neste dag

Vi bevisst utformet deltid MBA-program for å dimme grensen mellom klasserommet og på arbeidsplassen. Gjennom relevante case-studier og praktiske anvendelser av begreper, våre studenter utforske nåværende forretningsmessige problemstillinger og samtidig gjennomføre sin utdanning i virkelige prosjekter.

Conquer personlige grenser gjennom samarbeidsutfordringer

Forstå verdien av teamarbeid er avgjørende for en vellykket karriere. MBA studenter jobber i samarbeids kohorter for varigheten av programmet. Lære å trives i et team-basert miljø med jevnaldrende fra en rekke ulike bakgrunner og bransjer forbereder deg til å utmerke seg i global virksomhet i dag.

Fordyp deg i et intimt læringsmiljø

Vår deltid MBA-programmet smiene tette interaksjoner som saldogruppe samarbeids med individuell prestasjon. Smidd sammen av strenge utfordringer, studenter oppgradere med livslang obligasjoner, vokser sine faglige nettverk gjennom våre teambasert tilnærming til utdanning.

Lær av reelle bedriftsledere

Vårt fakultet vet av erfaring hva som gjør en bedrift lykkes eller mislykkes. Kombinere akademisk utmerkelse med velprøvde forretningssans, ta til våre lærere læring i den virkelige verden suksess med 75% av våre professorer som har internasjonal rådgivning, undervisning eller forskning erfaring, og mer enn en tredjedel har fungert i styrer eller som administrerende direktører.

Tiltrekke ledende arbeidsgivere

Kombinere forretninger kunnskapsrike med ledelse og karakter, våre kandidater har kompetanse til å fremme sine karrierer innen sine nåværende organisasjoner eller lande en posisjon i en ny bedrift eller bransje. Mest selskaper ansetter siste Wake Forest MBA akademikere er Bank of America, Marriott International, Merrill Lynch, BB & T, PepsiCo, Wells Fargo Advisors og Time Warner Cable, bare for å nevne noen.

Lær av din egen karriere coach

Vårt Senter for Market Readiness & Employment tilbyr en-mot-en karriererådgivning med fordeler som fortsetter lenge etter konfirmasjonen. Du har også direkte tilgang til verdifull veiledning av en erfaren rådgiver som er individuelt tilpasset deg, bevæpne deg med et bredere sett av verktøy for læring, vekst og suksess.

Program undervist i:
Engelsk
Wake Forest University - School of Business
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
38,415 USD
årlige skole (3 semestre)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Aug. 16, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Des. 15, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Aug. 16, 2019
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Aug. 16, 2019
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Aug. 16, 2019

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Des. 15, 2019