Financial Management

The Financial Management spesialisering av masterstudiet i økonomi og administrasjon ved Vrije Universiteit Amsterdam vil gi deg verktøy og kompetanse du trenger for å styre, kontrollere og finansiering virksomhet. Financial Management er avgjørende i alle disse områdene, og det spiller en dominerende rolle i bank og forsikring. Som student i Mesterens spesialisering i Financial Management vil du studere corporate finance, regnskap og finansmarkedene (tre-pilaren konsept) i dybden. Denne omfattende oversikt over finansverdenen vil gi deg en grundig forståelse av dens detaljene og det vil gi dine karrieremuligheter et skikkelig løft.

Studieprogram


Den spesialisering i Financial Management er bygget på tre hovedpilarer: Corporate Finance, Ledelse / Financial Accounting and Financial Markets. Fagfolk i økonomistyring i enten ikke-finansielle eller økonomiske selskaper er pålagt å ha en grundig forståelse av hvordan å skaffe økonomiske ressurser (corporate finance), hvor det finansielle miljøet utseende (finansielle markeder) og hvordan håndtere og rapportere interne finansstrømmer (management / finansregnskap).

Økonomistyring forbinder de interne forretningsfunksjoner i firmaet med finansmarkedet og dets institusjoner. Dette er grunnen til at spesialiseringen starter med tre hoved obligatoriske emner: Avansert bedriftens økonomistyring adresserer de viktigste funksjonene på økonomistyring, finansielle markeder og institusjoner analyserer ekstern økonomisk miljø, mens Advanced Management Accounting forklarer de viktigste økonomiske styringsproblemer i bedrifter.

Når du har fullført disse obligatoriske kurs, vil du ha mulighet til å velge valgfag for å hjelpe deg spesialisere seg videre i enten finans og regnskap eller bank og forsikring.

Karrieremuligheter


Når du har passert alle komponenter i masterstudiet, vil du bli tildelt tittelen Master of Science in Business Administration. Denne graden er internasjonalt anerkjent.

The Financial Management spesialisering vanligvis forbereder studentene for en karriere i en av de mange og varierte yrker som faller inn under kategorien økonomistyring. I næringslivet kan du bli en kasserer, risk manager, controller eller økonomisjef i et stort multinasjonalt selskap eller i en liten eller mellomstor bedrift. Finanssektoren gir muligheter for nyutdannede å bli bankfolk, analytikere, porteføljeforvaltere, regnskaps eksperter, forsikring eksperter, eller å inngå konsulent på en stor nasjonal bank, med forsikringsselskaper, på store revisjonsselskapene, pensjonskasser etc. Det er også karrieremuligheter i non-profit sektor: nasjonale myndigheter, internasjonale organisasjoner, tilsynsorganer og andre trenger alle MBAs som er spesialisert på økonomistyring.

Opptakskrav Masterstudiet Business Administration

 • Søkere som har fått en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, økonomi eller økonometri og drift Forskning ved VU Amsterdam er innlagt automatisk til masterstudiet
 • Søkere med minst en bachelorgrad fra et annet akkreditert universitet er tillatelig hvis de har en spesialisering i økonomi og administrasjon, bevitnet av grundig kjennskap til standard litteratur som er beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
 • Søkere med minst en VU bachelorgrad i andre spesialiseringer kan bli tatt opp til master, men avhengig av deres grad de vil være nødvendig å ta ekstra kurs med minimum 30 studiepoeng. I så fall deres program vil ta minst et og et halvt år
 • Standard litteratur: Studentene forutsettes å være godt kjent med:
  • Financial Management
  • Finansielle markeder og institusjoner
  • Business Statistics
  • Regnskap Kunnskap
  • Financial Risk Management *


* Ikke nødvendig, men anbefales

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083 EUR
For EØS-studenter € 14.600 for ikke-EØS
Deadline
Etter sted
Etter dato