Master I Bedriftsledelse Og Entreprenørskap

Satakunta University of Applied Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master I Bedriftsledelse Og Entreprenørskap

Satakunta University of Applied Sciences

Mastergrad
90 studiepoeng
20 inntak
Master of Business Administration

valgbarhet

 • Krav til søknad
 • Bachelorgrad tildelt av et universitet eller et universitet i anvendt vitenskap.
 • Minst 40 studiepoeng av virksomhetsstudier.
 • Tre års relevant arbeidserfaring etter BBA eller videregående opplæring.
 • Tilstrekkelig engelsk ferdigheter.

Ekspert i bedriftsledelse og entreprenørskap

Ny strategisk tenkning, nye forretningskonsepter, gode nettverk og ledelsesevner er i stor etterspørsel i det globale forretningsmiljøet. Bedriftsledelse og entreprenørskap (BME) utvikler kompetansen som trengs for strategisk styring og utvikling av forretningsvirksomhet. Fokus ligger på små og mellomstore bedrifter, særlig på deres internasjonale forretningsaktiviteter. BME fremmer også internasjonalt nettverk mellom arbeidsliv og høyere utdanning. Avanserte profesjonelle studier inkluderer blant annet strategiarbeid, strategisk markedsføring, forretningsprosesser, innovasjon og forandringsledelse samt tverrkulturell samarbeid og ledelse.

Mål for grad studier

 • Å forbedre ferdigheter i næringslivsledelse i endring innenlands og internasjonalt driftsmiljø, særlig i SMB-sektoren.
 • For å styrke studentens personlige evner til å lykkes som innovatør, reformer og utvikler av et SMB eller en annen arbeidsorganisasjon.
 • Å forbedre studentens evner til å utvikle og forvalte forretningsprosesser som gründer og å ta en entreprenørlig tilnærming.
 • Å fremme internasjonalt nettverk av arbeidsliv og høyere utdanning.

Informasjon til søkerne

Masterstudier ved et høyskole i anvendt vitenskap er en naturlig forlengelse av en bachelorgrad. En mastergrad gir deg samme kvalifikasjoner som en universitetsnivå mastergrad, men det er nærmere knyttet til arbeidslivet.

Former for læring

BME er undervist på engelsk. Studere er sterkt basert på arbeidsliv. RDI prosjekter og oppgaver karakteriserer læringsprosessen. Mastergradsoppgaven som innebærer en omfattende utviklingsoppgave i ditt / et arbeidssamfunn vil være en del av studiene fra begynnelsen. Samarbeid med partneruniversiteter og besøksforelesere fra hele verden legger til det internasjonale fokuset på studiene.

Studiearrangementer

Degree-programmet er også godt egnet for studenter som kommer fra utlandet. E-læring brukes over 90% av tiden. Det er omtrent 4-5 kontaktmøter per studieår. Hver kontaktløp tar 2-3 dager i Rauma. Forelesninger mellom kontaktdager gjennomføres via konferansesamtaler, videokonferanser eller andre medier.

Studiestruktur

 • Avanserte profesjonelle studier, 55 studiepoeng
 • Analysere Bedriftsmiljø, 25 studiepoeng
 • Kompetente personer og læringsorganisasjoner, 10 studiepoeng
 • Utvikling av innovative forretningsstrategier og operasjoner, 20 studiepoeng
 • Valgfag, 5 studiepoeng
 • Masteroppgave, 30 studiepoeng

For arbeidsgivere: Dra nytte av din ansattes mastergrad

En sjanse til å få mest mulig ut av kunnskapen til dine ansatte: Masterstudier ved Satakunta University of Applied Sciences .

Masterstudier

Studier gir deg som arbeidsgiver mulighet til å dra nytte av utviklingsoppgavene som din medarbeider vil fullføre i arbeidsmiljøet som en del av studiene. De er en utmerket måte for personellet ditt å oppdatere og utvide sine ferdigheter i å håndtere krevende oppgaver som involverer forskning og utvikling, ledelse og planlegging. Studier fører til en mastergrad i bedriftsøkonomi, som tilbyr de samme kvalifikasjonene som en universitetsnivå mastergrad, men er nærmere knyttet til arbeidslivet.

Masterstudiet er rettet mot fagfolk med bachelorgrad, for hvem de utgjør en naturlig forlengelse i akademisk og arbeidsliv. Studiene kan gjennomføres som deltidsstudier i to til tre år sammen med en vanlig dagjobb. Søkere må ha en gyldig bachelorgrad og minst tre års arbeidserfaring innenfor det spesifikke fagområdet etter eksamen.

Hva det handler om

Masterstudiet er stift basert på arbeidserfaring og praksis og knyttet til arbeidslivet. Mens medarbeideren din deltar i utdanningsprogrammet, kan du gjøre bruk av eksperter fra Satakunta University of Applied Sciences via arbeidsrelaterte studieoppgaver som relaterer seg til utviklingen av virksomheten til din bedrift eller samfunn. Studieprosessen kulminerer i masteroppgaven som innebærer en mer omfattende utviklingsoppgave i arbeidsmiljøet.

Mastergradenes temaer stammer fra arbeidslivet. Dette innebærer at problemene under utviklingsundersøkelse i samarbeidsprosessen stiger fra selskapets behov. Både studenten og selskapet har mulighet til å skape peer-nettverk og å utvide dem til andre felt også. Etter hvert som studentenes ekspertise vokser og utvikler seg, gir den selskapet en sterkere konkurranseposisjon og en sjanse til å forny seg.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Contact school
Duration
Varighet
Deltid
Price
Pris
8,000 EUR
per studieår for studenter utenfor EU / EØS
Information
Deadline
Locations
Finland - Pori
Studiestart : Contact school
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Finland - Rauma
Studiestart : Contact school
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Contact school
Finland - Pori
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Finland - Rauma
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen