Digital Innovation

Dette Master 's spesialisering vil gi deg en god forståelse av de utfordringer som den stadig mer kunnskapskrevende å organisere og utvikle virksomheten. Det vil hjelpe deg å sette pris på verdien av innovative organisatoriske ordninger og nye teknologier i å møte disse utfordringene. Feltet av informasjon og kunnskap ledelse er per definisjon tverrfaglig. Det innebærer innsikt og praksis fra Management Studies, Information Systems, Strategi, HRM, markedsføring, innovasjon, teknologi, psykologi og sosiologi. I programmet, vil du fokusere på et bredt spekter av informasjon og kunnskapsprosesser, både interne og eksterne til organisasjonen.

Studieprogram


Masterstudiet spesialisering i Digital Innovation er et ettårig program. Det er verdt 60 studiepoeng, og det undervises på engelsk. Foruten å fokusere på dine egne individuelle studier og delta på forelesninger, vil du arbeide i små grupper som tar en aktiv tilnærming til å skrive og presentere prosjekter, studerer internasjonale reelle saker og gjennomføre småskala forskning. Hvert emne blir vurdert på grunnlag av enkeltprøver score og resultatene av de individuelle eller gruppeoppgaver. Programmet fremmer utviklingen av dine kreative og analytiske ferdigheter.

Programmet er delt inn i seks perioder og består av følgende emner: E-business & Information Management, kunnskap og innovasjonsnettverk, nye måter å jobbe. Fordypningsemne: interaktiv markedsføring eller et valgfritt emne fra en annen spesialisering. Forskningsseminar 1, etikk, forskning seminar 2. Fordypningsemne: interorganisatoriske systemer eller Knowledge Management Scan. Fordypningsemne: E-business utvikling eller Capita Selecta. Masteroppgave. I siste fase av programmet, vil du organisere og gjennomføre et selvstendig vitenskapelig forskningsprosjekt som vil tjene som grunnlag for masteroppgaven.

Karrieremuligheter


Relevansen av å håndtere informasjon og kunnskap til å forbedre organisatoriske prosesser og utvikle virksomheten fortsetter å vokse. Du vil finne deg selv i misunnelsesverdig posisjon av å være i stand til å velge fra et bredt spekter av jobber på mange typer selskaper. Vi har alumni jobber for organisasjoner som IBM, Accenture, KPMG, TNT, Deloitte, Quint Redwood Wellington, PWC, Ordina, CapGemini, LinkIT, ABN AMRO, Philips og eBay. Våre kandidater har gått på å dra nytte av et bredt spekter av karrieremuligheter. Noen har blitt bedriftsrådgivere, IT-konsulenter, business analytikere, strategi konsulenter, prosjektledere, markedsføring konsulenter eller kunnskap ledere. Andre har med hell startet sine egne bedrifter. Et betydelig antall kandidater har gått på å oppnå en doktorgrad og ta fatt på en akademisk karriere.

Opptakskrav Masterstudiet Business Administration

  • Søkere som har fått en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, økonomi eller økonometri og Operations Forskning ved Vrij Universiteit Amsterdam er innlagt automatisk til masterstudiet
  • Søkere med minst en bachelorgrad fra et annet akkreditert universitet er tillatelig hvis de har en spesialisering i økonomi og administrasjon, bevitnet av grundig kjennskap til standard litteratur som er beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
  • Søkere med minst en VU bachelorgrad i andre spesialiseringer kan bli tatt opp til master, men avhengig av deres grad de vil være nødvendig å ta ekstra kurs med minimum 30 studiepoeng. I så fall deres program vil ta minst et og et halvt år


Standard litteratur: i henhold til spesialisering av sine valg elevene antas å være godt kjent med:

  • informasjonsteknologi
  • E-Business
  • Knowledge Management
  • Strategi / Strategisk ledelse
  • Ledelse og organisasjon
  • Statistikk
  • Markedsføring / metode
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
2,083 EUR
For EØS-studenter € 14.600 for ikke-EØS
Deadline
Etter sted
Etter dato