Master I Bedriftsøkonomi - Storbritannia (MBA I Dubai / Sharjah)

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8-10 underviste moduler i UAE, hvor evaluering er 100% etter oppgave, for å søke og å fullføre den oppfølgende MBA ved University of Bolton- UK , først og fremst ved innlevering av en individuell avhandling, undervist av fakultetet av universitetet.

Avhandlingen (maksimum 60 studiepoeng) konsentrasjon kan være:

 • Generell ledelse
 • markedsføring
 • Menneskelig ressurs.
 • Regnskap og finans

Veileder fra Universitetet vil jobbe med studenter etter hvert som de fullfører avhandlingen. Universitetet er forpliktet til å produsere høy kvalitet på forskning med innvirkning på alle fagområdene.

Om universitetene:

Universitetet i Bolton , et Silver TEF Rated University , åpnet i 1824 som Bolton Mechanics Institute; og i år 2005 ble det gitt tittelen "University of Bolton". Universitetet i Bolton er en læringsintensiv, forskningsinformert høyere utdanning institusjon som særegne høy kvalitet, student-fokuserte, bachelor-og postgraduate programmer tiltrekker applikasjoner fra hele verden. Det vil tilby en spennende og utfordrende studentopplevelse med høyt nivå av proaktiv studentstøtte og med gode fasiliteter som samsvarer med kvaliteten på den akademiske tilbudet. Den har blitt rangert som 6. generell sektor over hele Storbritannia Engagement Survey 2018.

Universitetet i Bolton har toppet diagrammer i Complete University Guide 2019, med førsteplass for total studenttilfredshet blant institusjonene i Stor-Manchester og felles 18. plass i 131 nasjonale universitets liga.

Anglia Ruskin University er et av de største universitetene i øst i England og har over 30.000 studenter. Universitetet røtter tilbake til år 1858. Anglia Ruskin University har fått en rangering på 301-350 i 2018 av Times Higher Education World University. Også i 2016 ble universitetet kåret som den 38. beste institusjonen i Storbritannia av Times Higher Education's verdensrangering.


Kvalifikasjonen har blitt akkreditert til National Qualification Framework (NQF) og hver kvalifikasjon har sitt eget unike Qualification Accreditation Number (QAN). Dette nummeret vil vises på elevens sluttdokumentasjon.

Programmet [Akkreditert av National Qualification Framework QAN: 601/7656/8]:

Kjernekursene i programmet gir et solid grunnlag i kjernehåndteringskonsepter, modeller, prinsipper og nøkkelferdigheter knyttet til å lede en internasjonal organisasjon i det 21. århundre. Etter vellykket gjennomføring av programmet vil du kunne bruke avanserte beslutningsverktøy til å tenke kritisk og skape strategier for å løse viktige forretningsforhold. Hvis du har en bachelorgrad og ønsker å forfølge en mer senior rolle i ledelsen, eller du er en profesjonell profesjonell som ønsker å fortsette å studere på mastergrad i ledelse, så er du på riktig program for å nå suksess.


Dette innovative programmet har blitt skreddersydd til nyutdannede som ønsker å dekke et bredt spekter av forretningspraksis og forskningsorienterte studiemuligheter. Programmet er utviklet for å møte nåværende og fremtidige arbeidsgiverkrav.

Kvalifikasjonskriterier

En ideell kandidat ville ha fullført et uteksaminert nivå i en disippel med minst 2 års arbeidserfaring. Kandidater som ikke har bachelorgrad, men med betydelig arbeidserfaring, vil også bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Curriculum Structure 8 Moduler (Kumulativ Krav Krav: 120 studiepoeng)

 1. Bedriftsstrategi
 2. Bedriftsfinansiering og finansiell strategi
 3. HR-praksis, ledelse og ledelse av mennesker
 4. Global handel og dens innvirkning på strategien
 5. Forskning, Problemløsning og Bedriftsrapportering
 6. Operasjoner, Kvalitet og Supply Chain Management
 7. Strategisk markedsføring
 8. Prosjektledelse

Dissertasjon - innen markedsføring / generell ledelse / regnskap og økonomi / HR / drift / forsyningskjede og logistikkledelse (maksimalt 60 studiepoeng)

Etter å ha sikret 120 studiepoeng, er en kandidat kvalifisert til å fullføre MBA-top-up av University of Bolton-UK, hovedsakelig ved innsendelse av en individuell avhandling.
Opptak åpnes.

FREMSTILLINGSAVGIFTER - for begrenset periode Bare for MBA –AED 24K, betales med et minimum månedlig avdrag på 1000 AED.

MASTER gir kvalitet høyere utdanning med overkommelig pris i UAE

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Since 1995, Master Education International (MEI) has served its affiliated and associated institutes in the Middle East, India, the Far East, and their student community at large, by providing UK, US ... Les mer

Since 1995, Master Education International (MEI) has served its affiliated and associated institutes in the Middle East, India, the Far East, and their student community at large, by providing UK, US and Indian Higher Education. Its flagship programs are MBA and BBA. MEI is a partner of three prominent UK awarding boards; QUALIFI, BTEC Edexcel and NCC Education and City Vision University USA and Banasthali University India (Listed and Recommended by Ministry of Education, UAE) Masters is also an off-campus office for research based programs leading to Ph.D. MASTER Institute: Providing Quality Higher Education with Affordability in UAE since 1995. Minimér
Dubai , Sharjah , Abu Dhabi + 2 Mer Mindre