Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen en Graduate-nivå grad i Human Resource Management
En effektiv og kunnskapsrik medarbeider kan drive en bedrift til suksess. I Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) med vekt på strategisk human resource management, lærer du å utvikle og fremme menneskelig kapital som er avgjørende for organisatoriske fremskritt. I klassene modnes du i din evne til å behandle, integrere og anvende kunnskap på relevante måter.

Med MBA i menneskelige ressurser, utforske og diskutere mangfold på arbeidsplassen, ansattes utvikling og håndtering av talent med jevnaldrende i klassediskusjoner. Du utvikler en strategisk oversikt over menneskelige ressurser og evaluerer sammenhengen mellom beslutningsprosesser, ledelsesrutiner og bedriftslinjene. Du undersøker moderne kompleksiteter som fusjoner, oppkjøp, downsizing og globalisering som de relaterer til styring av menneskelige ressurser.

Degree Outcomes

Utforsk SHRM Aligned Coursework
Denne MBA i Human Resource Management grad er i samsvar med menneskelige ressurser kompetanser identifisert av Society of Human Resource Management (SHRM) og gir kompetanse til å lede og administrere bedriftsforetak etisk. I dette MBA-programmet for menneskelige ressurser blir du en informert kritisk tenker gjennom forskning og anvendelse av kvantitative metoder som forvandler rå data til nyttig informasjon.

Hva du vil lære

Studie MBA Menneskelige Ressurser Pensum designet for din suksess
Gjennom dette MBA i HR-programmet, vurderer du følgende emner:

  • Telekommunikasjon, nye teknologier og e-handelsapplikasjoner
  • Forretningsprinsipper som omfatter økonomi, regnskap, økonomi, markedsføring og ledelse
  • Virkningen av den globale økonomien på organisatorisk beslutningsprosess, planlegging og innkjøp av organisasjonsressurser
  • Formulerings- og utførelsesstrategier innen organisasjoner og hvordan man forblir konkurransedyktige på et globalt marked
  • Nøkkelbegreper for ledelse og strategisk ledelse

Karriere Resultater

Se gjennom Karrieremuligheter for Human Resource Management
Som utdannet i denne MBA i human resources management degree program, kan du velge å forfølge karriere som en senior human resources spesialist eller som daglig leder med en sterk strategisk HR acumen. Potensielle arbeidsplasser inkluderer bedriftsorganisasjoner, byråer, offentlige etater og forretningskonsulentorganisasjoner.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 9 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato