Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Fremskynde din læring med MBA i sportsbransjen
Ta din lidenskap for sport til neste nivå. Master of Business Administration (MBA) med vekt på Sports Business, tilbys av Colangelo College of Business, er spesielt utviklet for studenter lidenskapelig om atletikk. I dette sportsbedrifts MBA-programmet styrker du forretningsmessige ferdigheter for å sikre en karriere innen multibillion-dollar global sportsbransjen.

Kursinnhold leverer en blanding av forretnings- og idrettsbransjens diskusjon. Dette MBA Sports Management Online Program leverer en streng forretningsorientert læreplan som har som mål å forbedre dine eksisterende ferdigheter i salg og markedsføring, økonomi, inntektsgenerering, analytics, regnskap og ledelse.

Degree Outcomes

Studier avanserte forretnings- og sportsvirksomhetsmetoder
Den sports markedsføring MBA-programmet dekker moderne problemer og trender som påvirker den globale forretningsmarkedet. Gjennom bevisbasert praksis og faglig læringsopplegg fokuserer programmet intensivt på veksten. Som omfanget av læreplanen fortsetter å utvide, gir programmet en grundig studie av politikk, advokat og etisk beslutningsprosess. Sportsbransjen MBA kurs utforske inntektsgenerering, lederskap, drift og analyse.

Hva du vil lære

Fremskritt din karriere med Vår Sport Business Curriculum
MBA i sportsbransjen utforsker en rekke emner og læringsmål:

  • Stigningen av digitale og sosiale medier og dets anvendelse på det globale forretningsmiljøet
  • Fremvoksende trender innen salg av sportsbedrifter, analyser, markedsføring og inntektsgenerering
  • Ledelsesmessige idrett forretningskonsepter og prosedyrer
  • Intern rapportering, kostnadsadferd, systemer, budsjettering og ytelsesvurdering
  • Servant lederskap, etikk, entreprenørskap og innovasjon

Karriere Resultater

Utforsk karriere i sportsbransjen
Idrettsbransjen er en multibillion dollar markedsplass som strekker seg over hele kloden. Etter å ha blitt uteksaminert med en sportsbedrifts MBA, finnes mulige karrieremuligheter gjennom ungdom, amatør, klubb, interskolastisk, interkollegial og profesjonelt sportsnivå. Større jobbkategori områder inkluderer sportsbransjen varer og detaljhandel, sports salg, markedsføringsleverandører, media, live events, fasiliteter, entreprenørskap og atletisk administrasjon.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 9 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato