Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Kombiner dine lidenskaper for ledelse og helse med en MBA i Health Systems Management
Forbered deg på en avansert rolle i helsevesenet ledelse med Master of Business Administration (MBA) med vekt på helse systemer. Tilbys av Colangelo College of Business, hjelper dette studiet til helsepersonell å skaffe seg de analytiske ferdighetene som er nødvendige for å lede etisk. Dette helsevesenet ledelse grad programmet gir en logisk progression av læring. Begynn med innledende kurs i regnskap, økonomi, økonomi og markedsføring før du deltar i ledelsens teorier og retningslinjer.

I MBA i helsevesenet ledelse grad programmet, lær å lede og administrere en bedrift med bevisbaserte modeller. Du oppfordres til å mestre læringsmål og dyrke kompetanse i beslutningstaking, økonomisk analyse og strømlinjeformede operasjonsprosesser. Programmet kulminerer med en grundig evaluering av helsetjenester i det 21. århundre.

Degree Outcomes

Lær ferdighetene til å transformere helsevesenet
I Grand Canyon Universitys MBA i helsesystemprogrammet lærer du å utvikle høykvalitets organisasjoner som overholder dagens helsepolitikk. Lær å integrere konsepter fra strategisk operasjonsledelse teori i hverdags praksis for å skape en mangfoldig kultur som støtter excellence i omsorg. I dette programmet utvikler du kunnskapen for å opprettholde et etisk helsevesen.

Hva du vil lære

Utforsk MBA Health Systems Real-World Coursework
Helse systemer ledelse grad programmet dekker følgende emner:

  • Kunnskap, verdier og ferdigheter som trengs for avansert styringspraksis i et utviklende helsevesen
  • Ledelseskonsepter og strategier knyttet til forvaltningen av virksomheten i både industri og tjenesteytende miljøer
  • Bedriftsledelse konsepter og organisatoriske oppførsel
  • Bedriftsøkonomiske beslutninger, inkludert økonomisk prognose og utvikling av proforma
  • Ledelse av arbeidskapital, kapital budsjettering, kapitalstruktur og innsamling av midler på kapitalmarkeder

Karriere Resultater

Finn din drøm karriere med en MBA i helse systemer
Den MBA i helsevesenet ledelse forbereder deg for lederskap roller i medisinske eller bedriftsorganisasjoner. Du kan søke avanserte stillinger som en direktør, sjefsoperatør eller visepresident for helsetjenester.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 9 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato