Master I Bedriftsøkonomi - LIU Brooklyn

Long Island University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Master I Bedriftsøkonomi - LIU Brooklyn

Long Island University

Handle om

Hvis du søker et MBA-program som tilbyr deg en omfattende og utfordrende forretningsplan kombinert med praktisk planlegging, utmerket instruksjon, dynamisk nettverk, kontinuerlig personlig rådgivning og en praktisk, populær beliggenhet, er MBA-programmet på Long Island University Brooklyn Campus den riktig valg for deg.

Den 36 til 63-kreditt Master of Business Administration (antall studiepoeng er basert på dine lavere kurs) gir kunnskapsbasen og ferdigheter som gjør at fagfolk kan bli ledere i næringslivet ved å tilby et omfattende program som møter behovene til en stadig skiftende, globale forretningsmiljø. Programmet tilbys på deltidsbasis om kveldene og helgene med 15- og 7-ukers semester, for å imøtekomme tidsplanene for travle fagfolk som er interessert i å fremme karrieren. Når du registrerer deg i programmet, vil du bli med studenter som representerer hvert kontinent og har en rekke faglige bakgrunner, inkludert de som jobber i bedrifter, ideelle organisasjoner og offentlige etater.

Du vil få en forståelse av de grunnleggende forretningsprinsippene gjennom de nødvendige kursene. I tillegg vil du utvikle kompetanse og tankegang i et bestemt felt ved å fokusere på et konsentrasjonsområde. Dette vil gi deg en kraftig kombinasjon av dybdegående kunnskap og ferdighetssett som er utviklet for å øke markedsførbarheten og til å betjene deg gjennom hele karrieren din.

Opptakskrav

Standarden for opptak som en fullt matriculated student i MBA-programmet er som følger:

  1. En bachelorgrad med minimum 3,0 kumulativ karakterpoeng gjennomsnitt fra en akkreditert institusjon.
  2. Resultater av Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) med mindre søkeren allerede har en mastergrad eller en JD grad fra en akkreditert institusjon eller har et sertifisert offentlig revisjon lisens.
  3. Offisielle transkripsjoner fra alle høyskoler og universiteter som tidligere deltok (utenlandske dokumenter må være ledsaget av en sertifisert engelsk oversettelse).
  4. Offisiell score rapport av TOEFL eksamen for søkere med grader fra utenlandske høyskoler og universiteter.
  5. En skriftlig uttalelse som beskriver søkerens mål for å søke opptak til programmet.
  6. Et nåværende resumé.
  7. To anbefalingsbrev.
  8. En fullført søknad sendt til Opptakskontoret.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - New York, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen