master i økonomi og administrasjon

Generelt

Programbeskrivelse

Som leder fokusert på å skape verdier og generere resultater, vil du lederutvikling som gjenspeiler ditt engasjement for ytelsen. Som en stigende executive, vil du kunnskaper og ferdigheter som gjør at du kan akselerere din karriere. Som en ambisiøs profesjonell ivrig til å innta en ledende posisjon i en høy-ytelse organisasjon, vil du at Telfer MBA.

Om programmet

På Telfer School, tror vi at en MBA utdanning bør forberede ledere og ledere til å fokusere på resultater, verdi og resultater med disiplin og omstillingsevne. For å oppnå dette, tilbyr vi en intensiv og integrert program som har små klasser, høy interaksjon og peer learning-alt utført i verdensklasse.

Alle handelshøyskoler står overfor utfordringen med å integrere læreplanen på en måte som er relevant og praktisk. Vi tror at ledelse av høy-ytelse organisasjoner gir oss en integrasjon tema som har flere unike fordeler. Dette temaet:

 • fungerer godt for å fremme karrieren til våre kandidater;
 • går til hjertet av strategisk lederskap og skape verdier og resultater-en ledende måte å håndtere kompleksitet og sikre organisatoriske fokus;
 • sikrer elevene få praktisk, praktisk og overførbare ferdigheter gjennom bruk og support av konkrete verktøy og programmer, og
 • gjelder for alle sektorer og næringer, og er derfor svært relevant for alle studenter.

Temaet for målstyring er også reflektert i Performance Management Fundamentals kurs, Anvendt Performance Management kurs (nye i 2008), relaterte integrerende saksbehandling i sentrale emner som markedsføring og regnskap, og det internasjonale Trip. I tillegg gir Telfer MBA deg muligheter til å jobbe direkte med business intelligence-programvare og nøye undersøke metoder og prosesser som brukes av organisasjoner for å lage integrerte ytelsen-styringssystemer.

MBA Studier

Hands-on, praktisk og relevant


Universitetet i Ottawa MBA-programmet ved Telfer School of Management eksponerer deg til banebrytende, global perspektiv perspektiver som fanger skiftende ansikt ledelsen i det 21. århundre.

Gjennom tett samspill med nasjonale og internasjonale ledere og offentlige personer, fordyper vårt program studenter i realitetene av privat og offentlig sektor ledelsen i dag.

Det gir i første hånd visning av komplekse og signifikante sammenhenger mellom næringsliv og myndigheter. Og det gir en unik fordel på hva som kreves for å bli en vellykket leder.

Våre mål og målsettinger:

 • Få en klar forståelse av ledelse stiftelser og det globale forretningsmiljø
 • Utvikle et strategisk perspektiv Lær å tenke strategisk
 • Etablere et integrert perspektiv på forretningsfunksjoner
 • Lære å håndtere i en teknologi-drevet global økonomi
 • Forstå hvordan å gi verdi til næringslivet

MBA Entre Rong>

Opptak til MBA-programmet er konkurransedyktig, og gis til kandidater som tydelig viser "høy løftet av suksess" i MBA-programmet.

Preference gis til kandidater som har større erfaring, spesielt der det er bevis for karriereutvikling. Merk at inntreden i MBA-programmet finner sted i høst bare, og begynner i midten av august.

I søknaden til MBA-program, må studentene velge å studere på engelsk eller fransk og er plassert, en gang innrømmet, i en kohort / studiegruppe tilsvarende.

 • En kanadisk Baccalaureate eller tilsvarende med minimum stående på B eller 70 prosent
 • Minimum to års fulltids administrativt og faglig arbeidserfaring
 • Minimum femtinde persentilen score på GMAT
 • Engelsk ferdigheter

Sist oppdatert May 2011

Akkrediteringer