Read the Official Description

Maastricht-Suffolk Executive MBA er trippel internasjonalt akkreditert (amba, IACBE og acbsp) Ledelse grad tilbys i samarbeid med Suffolk Business School og Maastricht School of Management. Dette samarbeidet av en av de eldste handelshøyskolene i Nederland og en av de yngste institusjonene i Storbritannia har resultert i utviklingen av et unikt MBA som kombinerer solid bedrift tradisjon og internasjonal akkreditering med gründer energi og muligheter. Programmet leveres på engelsk.

På slutten av 24-måneders program vil du tjene den prestisjetunge tittelen MBA - en internasjonalt akkreditert kvalifisering, tildelt av Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA er en krevende, men spennende deltidsstudium program som vil utstyre deg med ledelse og lederegenskaper som vil øke din karriere i den globale kunnskapsøkonomien. Det setter en premie på kreativ ledelse og innovasjon, og gir deg muligheten til å fordype deg i tre dynamiske regioner hvor teknologisk innovasjon, kreative næringer, kulturminner og logistikk og forsyningskjedene setter tempoet for globale trender.

Den 70 studiepoeng programmet kan gjennomføres over en to-års periode gjennom åtte modulære foreleser økter og ferdigstillelse av en avhandling.

Hvorfor bør du velge Maastricht-Suffolk Executive MBA?

 • Tilgjengelig til ledere og de som ønsker å seriøst videre sin karriere i Senior og konsernledelsen.
 • Innmat internasjonal akkreditering ( AMBA , IAECB og ACBSP)
 • En virkelig multinasjonalt program, i Storbritannia, EU og USA
 • Fleksibel deltid modulbasert design med bare fire undervisnings uker per år
 • En mangfoldig og globalt samfunn å bygge nettverk med
 • Praksisrettet program
 • Free Executive MBA Mini Masterclass økter for de som ønsker å finne ut mer om programmet. Hvis du er interessert i å delta vennligst send Laura Messer

Multiple internasjonalt akkreditert og anerkjent


The Executive MBA-programmer er internasjonalt akkreditert amba, IAECB og acbsp. Bare noen få utvalgte handelshøyskoler nyte disse. For eksempel, bare 2% av handelshøyskoler har den ettertraktede AMBA akkreditering. MSM er MBA er rangert som nr 2 i Nederland og # 11 i Europa, ifølge EDUNIVERSAL er 2015 Best Masters vurdering og trekker på MSM er mer enn 60 års erfaring i ledelse og business utdanning. MSM var en av finalistene til 2014 Association of MBAs innovasjonspris.

En virkelig multinasjonalt program i tre dynamiske regioner
Klasser generelt foregå ved den moderne universitetet i Suffolk campus ligger langs Ipswich Waterfront i England, og blir tilbudt av den internasjonale fakultet MSM og Universitetet i Suffolk. Du går også kurs i den historiske byen Maastricht i Nederland og ved Suffolk University campus i hjertet av Boston, USA. Med disse tre stedene å bringe sammen noen av de mest spennende utviklingen i kreative næringer og i sektorer som energi, helse, kommunikasjon, Biotech og forsikring, vil du bli utfordret til å utvikle din ledelse og lederegenskaper til å blomstre i den konkurranseutsatte og koblet globale samfunn.

Fleksibel deltid modulær design
Utformingen av deltid Executive MBA-programmet kan du balansere presset av arbeid med studien. Skal være ferdig i 24 måneder, inneholder programmet beleilig fylte forelesninger og klasser gjennomført gjennom en rekke spredt ut moduler, minimere den tiden du trenger for å tilbringe borte fra jobben. Hver modul består av åtte heltids dager (inkludert helger) som består av forelesninger og kursrelaterte ekskursjoner.

En mangfoldig og globalt samfunn å bygge nettverk med
MSM er en av de mest internasjonale handelshøyskolene i Nederland med et stort nettverk av studenter, alumni og partnere over hele verden. Dens lederprogrammer og aktiviteter tiltrekke seg deltakere fra mange land, faglig bakgrunn og interesseområder, og tilbyr deg muligheten til å betydelig utvide internasjonalt nettverk. Gjennom sin rike historie av global ledelse utdanning, MSM bygge et nettverk av tusenvis alumni hele verden som arbeider i høyt nivå stillinger i næringslivet, akademia og myndigheter, og tilbyr tilgang til markeder med høy vekst potensial.

En praksisrettet program
The Executive MBA tar en praksisorientert tilnærming med fokus på å sette den teoretisk kunnskapen i din daglige praksis. I løpet av programmet dette er tilrettelagt gjennom kursrelaterte ekskursjoner og gjesteforelesninger av eksperter. Hver åtte dagers modul består av forelesninger, case-studier, og omfatter ekskursjoner og gjesteforelesere med en direkte kobling til kurset emnet. Ulike selskaper i Suffolk, vil Meuse-Rhinen EU-regionen og Boston utfylle det faglige innholdet i kurset med praktiske case-studier.

kursmoduler

Den neste inntak for dette kurset er januar 2017.

Den Maastricht Suffolk Executive MBA-programmet er utviklet for travle forretningsfolk. Across 24 måneder er det åtte uker med undervisning (fire per år) i en uke blokker på enten Ipswich eller Maastricht campus med et alternativ for en uke i Boston (USA).

Den 70 studiepoeng programmet kan gjennomføres over en to-års periode gjennom åtte modulære foreleser økter og ferdigstillelse av en avhandling.

FASE KURS ECTS
forståelse Finance
 • finans
 • Regnskap for ledere
3
3
Utvikling av en forretningsplan
 • entreprenørskap
 • Prosjektledelse
3
3
Forretnings forskning Verktøy
 • Forskningsmetode
 • Beslutningsverktøy
3
3
skape verdier
 • Marketing i en global sammenheng
 • Global forsyningskjede
3
3
strategisk Orientering
 • Economics for ledere
 • Global Corporate Strategy
3
3
verden i endring
 • Endringsledelse
 • Ledelse og Organisasjon Behaviour
3
3
Global Responsibility
 • Administrere Cultural Diversity
 • Samfunnsansvar og etikk
3
3
Spesialisering International Business Strategy i Boston, USA
Healthcare Management i Maastricht
Enhver MSM spesialisering på tilbudet (kontakt
l.messer@uos.ac.uk for mer info)
Research Project / Thesis
 • inkludert presentasjons
16
SpesialiseringerUnder kurs av de Maastricht-Suffolk Executive MBA deltakerne introdusert til stiftelsen og kjernen i ledelse vitenskap. Mens det er brukt til de viktigste forretningsområdene i Storbritannia og EU-regionen, gjennom case-studier, opplesninger, diskusjoner, gjesteforelesninger og disseksjon av gjensidige erfaringer, er innholdet generell nok til å være aktuelt, og overføres også til andre næringer.

I Spesialisering fase av deltakerne i programmet er grundig oppslukt i å forstå de viktigste elementene i viktige dimensjoner av moderne business. Mulige spesialisering alternativer er:

 • Internasjonal handel og bærekraftig utvikling
<li>  Entrepren&oslash;rskap og innovasjon</li>
<li>  Healthcare ledelse</li>
<li>  Logistikk og supply chain management</li>
<li>  energiledelse</li>
<li>  Internasjonal business strategi</li>
<li>  Internasjonal personalledelse</li>

Karrieremuligheter

Den Maastricht Suffolk Executive MBA er designet for ledere og for de som ønsker å seriøst videre sin karriere i Senior og konsernledelsen. Generelt er en Executive MBA anerkjent som å bringe deltakerne økt lønn, karriereutvikling og entreprenørskap (The Financial Times Executive MBA rankingen viser nyutdannede som øker sine inntekter for eksempel mellom 30% til 80%). Forfølge det vil gjøre deg i stand til å gjenkjenne og utnytte muligheter i egen organisasjon og på tvers av den valgte bransjen. Vedlike linkene du opplevde som en del av Executive MBA læring vil gi deg en bedre bedriftsnettverk når du har fullført programmet, og med Maastricht Suffolk Executive MBA vil dette utvide til europeiske og internasjonale nettverk og UK seg.

Avgifter og finans

Denne kostnaden for dette programmet er 28.500 euro. Det er et alternativ til å betale med avdrag som følger; 30% skal betales ved påmelding, 50% skal betales seks måneder etter kursstart, 20% skal betales 16 måneder etter kursstart. Vi er også for tiden scoping potensielle stipender, og hvis du har spørsmål om disse, vennligst kontakt Laura Messer.

Universitetet i Suffolk kandidater er kvalifisert for en rabatt på dette kurset. Studenter som ble uteksaminert før 2007 får 10% rabatt på videreutdanning, de som ble uteksaminert etter 2007 får 20% rabatt og de som er utdannet og melde seg på et kurs før 1. juli får en ekstra 5% rabatt

Inntakskrav

 • Minimum bachelorgrad fra et anerkjent universitet.
 • Komplett fire online utjevning kurs (kontakt Opptakskontoret for mer informasjon), eller en GMAT av 600or høyere eller GRE på 600 eller høyere.
 • Tre eller flere års relevant arbeidserfaring, oppnådd etter din bachelorgrad.
 • Fremmedspråklige kandidater og kandidater som tidligere utdanning har vært i en diff erent språk enn engelsk må sende inn bevis på engelskkunnskaper. Minimum poengsum TOEFL: 88 internett-basert test eller 570 papirbasert test eller IELTS score på 6,5 akademisk test.
 • Tier 4 internasjonale studenter er ikke i stand til å registrere deg på dette kurset, men vi ønsker velkommen interesse fra internasjonale studenter som ikke ønsker å søke om Tier 4.
Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
28,500 EUR
Det er et alternativ til å betale med avdrag
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato