Read the Official Description

Alle kan gjøre en MBA. Men få er deltaker-sentrert. Vår er en av de få og den eneste i regionen basert på Babson's Unique Entrepreneurial Thought and Action (ETA) metodikk, som gjør det mulig for studenter å "frigjøre sitt entreprenørskap" gjennom deltaker-sentrert læring (PCL) og bli agenter for endring.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC MBA- MBSC

Designet gjennom et globalt samarbeid

Programmet er designet av Babson, verdensleder innen entreprenørskapsutdanning, og er nært tilpasset realiteten til kongeriket av MBSC fakultet som er lokalt basert, samhandler med og gir råd til næringslivet, og er aktivt involvert i etableringen og utviklingen av et entreprenørskapsøkosystem i KAEC og regionen. MBA-programmet i Saudi-Arabia emulerer Vision2030, som oppmuntrer entreprenørskapsagentur sammen med å skape positiv sosial effekt

Action Learning Model

MBA er designet for å gi deltakerne muligheten til å balansere forretningsmessige grunnleggende med en entreprenørskapsinnstilling og å kunne overvinne problemene med usikre, endrede økonomiske miljøer. Kjernefilosofien er Entrepreneurial Thought and Action (ETA), en undervisningsmetode som er merket av Babson. ETA hjelper deltakerne med å overvinne tvetydighet og skape økonomisk og sosial verdi uansett hvor de går.

Deltaker-sentrert læring (PCL)

På MBSC bruker vi en deltaker-sentrert metodikk som setter studenten i sentrum av klasserommet. PCL tillater deltakerne å skaffe seg et unikt sett med ferdigheter (lederskap, teamarbeid, globale ledelsesevner og andre) gjennom handling og refleksjon. Deltakere lærer både hvordan å innovere og hvordan å lede innovasjon, og ikke bare om innovasjon.

Talented Business Oriented Fakultet

Vår fakultet går gjennom streng opplæring på Babson College. Dette eksklusive treningsprogrammet gjør det mulig for fakultetet å tilpasse læreplanen og undervisningsstilen til virkeligheten i Kongeriket og regionen. I sin tur hjelper dette deltakerne til å utvikle en ambidextrous tankeprosess, lære å balansere handling og eksperimentering med streng analyse og en dyp forståelse av forretningsgrunnlag og å skille mellom når en tankemodus er mer tilfredsstillende enn den andre.

LÆREPLANEN

Programmet er utviklet for å gi deg avanserte verktøy for å forstå og måle ytelsen til en organisasjon og et forretningsprosjekt innen den organisasjonen. Kjerneplanleggingen gir deg også de personlige ferdighetene du trenger for å vedta en entreprenørlig holdning og en entreprenørskapsform for lederskap. Denne kombinasjonen av vanskelige ferdigheter (teknisk, forutsigbare miljøer) og myke ferdigheter (personlig, ideell for usikre miljøer) lar deg lede innovasjon som skaper økonomisk og sosial verdi. I tillegg gir det opplæring i mellommenneskelige ferdigheter som trengs for å ta i bruk entreprenørskap og handling.

SIGNATURE LEARNING ERFARING

Basert på Babsons unike metode for entreprenørskapstank og MBSC (ETA), inneholder MBSC MBA Signature Learning Experiences (SLE) i læreplanen for å utvikle gründerledere. SLE er en invitasjon til å utvikle sitt personlige prosjekt og tester sin gjennomførbarhet i ett av fire domener: frittstående entreprenørskap, sosialt entreprenørskap, familiebedriftsutvikling og bedriftsvirksomhet. Hver student velger domenet til sin preferanse og utvikler en realistisk, gjennomførbar virksomhet som de forventes å lansere, administrere og vokse.

MBA-læringsmål

  • Dyp funksjonell kunnskap om disiplin
  • Entrepreneurial Thought
  • Verdier, kontekst og lederskap i en mangfoldig verden
  • Begrunnelse og kommunikasjon med kvantitative metoder og teknologi

FLEXIBLE OPTIONS

To formater er utformet for å imøtekomme våre studenters behov og preferanser, inkludert deres familieforpliktelse. Uansett hvilken MBSC to programmer som passer best med din tidsplan og erfaring, kan du være sikker på at du får samme kjerneplan fra samme fakultet som gjør MBSC MBA-programmet til en unik pedagogisk opplevelse.

Heltid MBA

Klasser for Heltid MBA-programmet starter i september, og du vil fullføre graden din 15 måneder senere i desember. Studentene møtes vanligvis 4 dager i uken fra mandag til torsdag. En typisk dag for full-time MBA-studenter vil inkludere å delta på klasser, møte med grupper for å jobbe med prosjekter, delta i klubber og organisasjoner du er en del av, og koble sammen med andre MBA-studenter gjennom valgfrie kurs og nedsenkningsprosjekter.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Prince Mohammad Bin Salman College »

Last updated July 3, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato