Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration

Det er vitenskap og kunst i business management henhold til vilkårene i dynamiske forretningsmiljø og intens konkurranse. I det moderne næringslivet MBA er en viktig kvalifikasjon for ledere 'opprykk i karrieren.

MIM-Kyiv MBA-programmet er kvalitet ledelsesmessige utdanning som garanterer personlig konkurranseevne som leder og også bedriftens konkurranseevne. The art of management, som undervises på MBA-programmet er basert på dyp forståelse av lover og praksis av moderne business, markedsføring, internasjonal forretningsutvikling trender. Praksis-orienterte metoder for undervisning, ekte business consulting ferdigheter, intensive beslutningsprosesser opplæring gjennom bedriften datasimulering generere studenters komplekse problemer visjon og ferdigheter av rask å svare på utfordringene i nye virkeligheten å gjøre forretninger i Ukraina og utenfor dets grenser.

MIM-Kyiv MBA-program fortrinn er

-Perfekt omdømme og omfattende erfaring på SUS business utdanning markedet siden 1989.
-Meget profesjonelt, kreativt, internasjonalt anerkjente fakultetet.
-Moderne praksis-baserte læringsmetoder - rådgivning prosjekter for virkelige forretningsstrukturer.
-International komponent - studietur utenlands med internasjonalt sertifikat av vestlige handelshøyskoler blir tildelt.
-Partnerskap med verdens beste business skolene i bruk av virksomheten datasimulering i markedsføring, finans, bank og strategisk ledelse.

Akkreditering og internasjonal anerkjennelse

I 1990 MIM-Kyiv handelshøyskole var den første i Ukraina for å starte MBA-program i henhold til internasjonal standard. Ifølge vedtaket av staten akkreditering provisjon av Ukraine International Management Institute (MIM-Kyiv) ble gitt rett (lisens АВ № 363 643 av 17.12. 2007) å tilby pedagogiske tjenester, knyttet til mottak av høyere utdanning på nivået på kvalifikasjonskravene til master i henhold til spesialitet "Business Administration".

I 2004 International Management Institute (MIM-Kyiv) var den første ukrainske handelshøyskole å motta International Quality Accreditation (IQA) i Sentral-og Øst-Europa Management Development Association (CEEMAN) som en som oppfyller internasjonale standarder for opplæring og oppfordrer forretningsmiljø utviklingen.

MBA-program sentrale kurs

En. MIM-Kyiv MBA-programmet er et klassisk program som oppfyller MBA internasjonale standarder og består av tre store blokker. Kursene på den første blokken er rettet mot å forstå viktigste økonomiske lover, forretningsutvikling trender, sammenhenger som påvirker bedriftens konkurransestrategi, sin aktivitet og utvikling i moderne konkurransedyktig næringsliv. Kjernen kurs av denne blokken omfatter:
-Management
-Markedsføring
-Analyse av selskapet
-International Business / internasjonal økonomi

2. Kursene på den andre blokken er å studere spesifikke funksjonene i ledelsen aktivitet for å skape bedriftens konkurransestrategi, forming kunnskap og ferdigheter for å bruke tekniske, økonomiske, finansielle instrumenter i forvaltningen aktivitet. Kjernen kurs av denne blokken omfatter:
-Strategisk ledelse
-Financial Management
-Økonomistyring
-Business Law

Tre. På det tredje stadiet av studier, samtidig med arbeidet med rådgivning prosjektet, studenter har mulighet til å integrere grunnleggende økonomisk kunnskap, ledelsesmessige ferdigheter og moderne internasjonal erfaring for effektiv personlig lederskap, utvikling og effektiv gjennomføring av selskapets konkurranseevne strategi. Kjernen kurs av denne blokken omfatter:
-Project Management
-International Financial Markets and Investment Management / FAST
-Corporate Governance
-International Accounting
-Strategic Marketing (MARKSTRAT)
-Management Psykologi

Utføre MBA Rådgivningsprosjektet på anmodning fra ukrainske og internasjonale selskaper er en av de viktigste komponentene i programmet. Prosjektet er utført i løpet av seks måneder. Under utførelsen av konsulenttjenester prosjektet under veiledning av erfarne eksperter studentene danner løsningen strategier for ekte business problemer basert på integrering av kunnskap og ferdigheter, utvikle og utdype multifunksjonell ekspert samarbeidsferdigheter, forbedre sin presentasjon ferdigheter og forretningsideer forsvar ferdigheter .

MIM-Kyiv MBA-programmet er ledsaget av intensiv engelsk språkopplæring rettet mot mestring business terminologi og kunne kommunisere på profesjonelt forretningsmiljø.

På andre studieår studentene går på en obligatorisk studietur til et land med høy forretningsmessig konkurranseevne. Ved fullføring av studiene de tar avsluttende eksamen og forsvare en avhandling.

Entre vilkår: Opptak er basert på den åpne konkurransen i henhold til resultatene av vurderingen av kandidatenes søknadsskjemaer, individuelle intervju og opptaksprøver (generelt og engelsk)

Program format: Modular MBA En hel uke (mandag-lørdag, 9.00 til 18.00) én gang i to måneder.
Evening MBA To ganger i uka på hverdager (17.30 til 21.30) og lørdag (9.00-18. 00) en gang i to uker

&nbsp

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra The International Management Institute (MIM-Kyiv) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
26 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato