MBASTUDIES

MBA studier i Smithfield i USA 2021

Gitt kraften i en MBA og dørene åpnes det, nettverket den tilbyr, og de problemløsende ferdigheter det lærer, økonomistudenter trenger å være mer engasjert i sin utdanning, og for å gjøre en bevisst innsats for å forstå hva de ønsker å komme ut av sin MBA-grad.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Smithfield motto er "Uten tvil, en av de vakreste byene i Virginia." Det er ikke en underdrivelse. Dette Quant byen på nesten 8000 mennesker har eksistert siden før revolusjonen og er hjem til mange små universiteter.

MBA studier i Smithfield i USA

treff Filter

Master of Business Administration (MBA): Ettårig program

Bryant University
Ettårig MBA
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Enten du er nyutdannet eller noen med mange års erfaring som ønsker å endre karriere, vil Bryants internasjonale fokus forberede deg til å gjøre forretninger globalt og lokalt ...

Les mer

Master of Business Administration (MBA): To-årig program

Bryant University
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Vårt program er designet med arbeidende fagpersoner i tankene. Du tilbringer to netter i uken på campus i klasserommet, og fullfører graden om to år.

Les mer

Profesjonell MBA Online (PMBA)

Bryant University
MBA
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Dette programmet er for yrkesaktive med minimum fem års kvalifisert arbeidserfaring som søker en praktisk og fleksibel måte å forfølge en grad.

Les mer