MBA

New Jersey Institute of Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA

New Jersey Institute of Technology

Oversikt

MBA er et 48 studiepoeng program fokusert på å møte utfordringene i et stadig mer komplekst og teknologisk drevet forretningsmiljø. Det tilbys for heltidsstudie, og som deltidsprogram med kvelds- og nettkurs.

MBA konsentrasjoner

 • Finansiere
 • Helseforvaltning
 • Innovasjon og entreprenørskap
 • markedsføring
 • Management Information Systems (MIS)
 • Tilpasset konsentrasjon *

Lær mer om MBA-konsentrasjoner.

Lær mer om karrierealternativer for MBA.

For mer informasjon, ta kontakt med D. Elaine Frazier , direktør for EMBA og Graduate Programs.

* For tilpassede konsentrasjoner, vennligst kontakt din akademiske rådgiver først

Programmål

NJIT Martin Tuchman School of Management (MTSM) MBA-læreplanen er utviklet for å utdanne en ny generasjon av teknologisk kyndige bedriftsledere med ferdigheter til å reagere på de raske, ofte uforutsigbare, teknologiske, sosiale og økonomiske endringene som påvirker næringer, selskaper , og ansatte.

Vår tilnærming til lederutdanning

 • Vi tror at kunnskap om teknologi er kritisk til suksess i enhver bedrift. Raske fremskritt innen vitenskap og teknologi er fundamentalt forandret virksomhetens natur. Derfor mener vi at hvert selskap må ha en strategi for styring av teknologiene og for å tilpasse den strategien med forretningsstrategiene.
 • Vi bygger "Leading-Edge" konsepter i MBA Core Curriculum. Alle våre MBA-studenter er utsatt for kritiske trender som forvandler virksomheten, og vi tror at det er viktig å forberede våre kandidater til å ta opp de problemene som er å forme fremtiden for virksomheten.
 • Vi unngår fads og mote. Vi tror at ledelsens tanker er spesielt utsatt for fads og mote, og vi vet at det ikke er lurt å jage dem. Av denne grunn bygger vi ikke kurs eller MBA-konsentrasjonsområder ut fra "varme" emner, aktuelle hendelser eller råd fra den nyeste ledelsesguru.
 • Vi Spørsmålet Helt Vanlige Antagelser Og Konvensjonell "Visdom". Vi tror sterkt på at den alvorligste feilen som kan gjøres i virksomheten i dag, er å anta at fremtiden vil bli som fortiden. Vår forskning og vår undervisning er fokusert på å se på gamle problemer gjennom nye linser og på å forstå virkningen av de "interessante tider" der vi lever på forretningsreise.

Kvalitet og rangeringer

NJIT Martin Tuchman School of Management er fullt akkreditert av AACSB International , den fremste akkrediteringsorgan for lederutdanning. Bare en tredjedel av amerikanske handelshøyskoler og bare 10 prosent av handelshøgskoler over hele verden har møtt AACSBs strenge kvalitetsstandarder.

Skolen er også utpekt som et topp 10 forsknings senter i Teknologiledelse i en undersøkelse1 som er publisert i Journal of Product Innovation Management, en videregående vitenskapelig journal. MTSM ble rangert i samme kategori som George Washington University og Michigan State University, og foran Case Western, Drexel, Harvard, University of Michigan og University of Pennsylvania i området Management of Technology.

1 PERSPEKTIV: Rangering Business Schools on Management of Technology, JD Linton, 2004.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Newark, New Jersey
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Newark, New Jersey
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen