MBASTUDIES

MBA studier i Gary i USA 2021

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Gary Byen ble grunnlagt i 1907 og er lokalisert i større delstaten Indiana. Kjent for å bli gravid den verdensberømte Jackson Five, er byen også rik på bransjer, spesielt i produksjon av stål. Det vert for en regional statlig universitet og høgskole som er kjent for sine effektive teknologiske og forretningsmessige treningsprogrammer.

MBA studier i Gary i USA

treff Filter

Fast-track mba - mastergrad i bedriftsøkonomi

Indiana University Northwest School of Business and Economics
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
Campus

IU Northwest MBA-utdanningsprogrammet forbereder den kvalifiserte kandidaten for en profesjonell karriere i bedriftsledelse.

Les mer